Carlota, després de la seua tornada a ‘GH’: «Es va donar un fet greu contra mi, estic d'acord amb la decisió de l'organització»

La joven ha aclarit els fets en el confessionari de la casa de Guadalix
Carlota en el confesionario de 'GH'
Carlota en el confessionari de 'GH' | Telecinco

 

Després que José María fora expulsat del programa per «conducta intolerable», en haver presumptament abusat de Carlota - la seua parella en el reality -, i que este haguera sigut convidada a «abandonar» la casa fins a este dijous, 9 de novembre, Carlota ha tornat al concurs.

  

  

En el confessionari, la jove ha agraït «el tracte, les ajudes i les facilitats», que ha rebut durant estos dies, perquè, «realment han sigut molt durs». Molt al seu pesar, Carlota està completament d'acord en què l'organització expulsara a José María. Afirma amb certesa que es va donar un fet «greu i desagradable» contra la seua persona «estant inconscient».

 


D'altra banda, ha afegit que José María va arribar a tocar-li «la medul·la sensible», i «a ser molt important» per a ella i que, de moment, ha renunciat a continuar amb qualsevol tipus de procediment judicial. Molt commocionada, s'ha vist també en l'obligació d'aclarir que des de dissabte passat, 4 de novembre, «ja no existix cap vincle emocional amb ell».Encara que desconeix com va a ser esta segona etapa en la casa de Guadalix, la jove s'ha mostrat segura de la seua decisió: «Jo vaig demanar un somni, se'm va concedir i solament passa una vegada en la vida». Així mateix, ella mateixa va demanar que la tornaren a deixar entrar argumentant que necessita abraçar, sobretot, a dos persones. Finalment, Carlota ha pogut «tornar a la seua casa», i molt emocionada va donar les gràcies.

 
Comentaris