Carmen Lomana resol la seua polèmica amb Belén Esteban i desvela que li ha pagat 12.200 euros

La col·laboradora de televisió ho ha anunciat a través del seu compte de Twitter i ha destacat que «li vaig perdonar els interessos»
El enfrentamiento entre Belén Esteban y Carmen Lomana llega a su fin.
L'enfrontament entre Belén Esteban i Carmen Lomana arriba a la seua fi. | Cedida

 

Sembla ser que la dura batalla entre Carmen Lomana i Belén Esteban és a punt d'arribar a la seua fi. La col·laboradora de televisió ha aclarit en el seu compte de Twuitter que la seua enemiga pública número u, Belén Esteban, ja ha pagat el deute que tenia pendent des de fa diversos anys i que ascendia a un total de 30.000 euros.

Cal recordar que Lomana va interposar una denúncia a Belén per injúries i calúmnies en televisió i el jutge li va acabar donant la raó a Carmen. La demanda però, no era tan sol dirigida a Belén, sinó que també a Mila Ximénez i Kiko Matamoros.

 

La socialité ha comentat en el seu perfil oficial de Twitter: «Bona vesprada. Volia dir-vos de la mateixa forma que vaig comunicar ací que Belén Esteban no havia pagat les coses del judici, finalment s'ha solucionat, vaig perdonar els interessos i ella ha abonat la resta».

 

 

Després d'estes paraules, Lomana ha relatat a ‘Cotilleo’ tot el que va succeir durant el procés judicial. Sobre Belén afirma que «ha sigut a través del meu advocat i de la seua nova advocada amb qui s'ha portat tot el procés i li he perdonat els costos, que era moltíssims diners».


Imagen de archivo de Carmen Lomana.
Imatge d'arxiu de Carmen Lomana. | Cedida

A més, segons informa la mateixa font, Lomana va enviar un missatge a Belén Esteban per a intentar acostar postures després del succeït i resoldre el tema d'una vegada per sempre: «M'alegre que este contenciós haja acabat i tot i el dany que em vas fer, jo no sóc rencorosa i em quede amb els primers temps i els bons records. Passa un feliç Nadal amb la teua família».

Carmen ha volgut resoldre esta guerra pública amb Belén d'una vegada per sempre i per açò ha volgut narrar tots els detalls reals sobre el succeït: «M'havia de pagar més de 18.000 euros i m'ha pagat 12.200 euros finalment, imagina't tot el que li he perdonat, però ja està, resolt el tema, espere que Belén siga agraïda», afirma.

Ara tan sols falta saber l'opinió de Belén Esteban que coneixent-la no crec que tarde massa a contestar, així sabrem realment tot el que pensa sobre el succeït.


Kiko es el único que todavía no ha pagado su deuda.
Kiko és l'únic que encara no ha pagat el seu deute. | Telecinco.es

 

Kiko Matamoros encara no ha saldat el seu deute

Cal recordar que els col·laboradors de ‘Sálvame’ van ser condemnats pel Tribunal Suprem a pagar a Carmen una quantitat total de 120.000 euros, dels quals 60.000 requeien en Mila Ximénez, 30.000 al principi a Belén Esteban i altres 30.000 a Kiko Matamoros.

Però d'este últim, Carmen encara no té resposta i per açò mateix ha decidit manar-li un directe missatge a Kiko on afirma que veia estupend la seua participació en ‘GH VIP 6’ amb l'objectiu de recaptar diners per a pagar el seu deute pendent amb ella: «Ara és l'únic dels tres que falta per saldar el pagament». Veurem si en 2018 paga el deute a Lomana i tot pot tornar a la normalitat entre tots dos.

 Comentaris