David Albelda, un dels protagonistas de la nova graella d'À Punt

Serà en un programa que tindrà resums dels partits de la jornada i tertúlies esportives

La nova À Punt tindrà segons ha informat el Consell Rector en un comunicat, tindrà dos programes d'esports produits per l'empresa Valencia Imagina TV (VITV), associada al grup Mediapro. Els programes s'emetran des del plató de Valencia Imagina on es podran vore els resums de la Lliga de Fútbol de Primera Divisió  incloent tertulies esportives, repàs de dades i diferents anàlisis.

 


En estes tertúlies i anàlisis, hi hauran diferents professionals del món periodístic però, també podrem vore personatges tan emblemàtics com David Albelda. Dins del primer dels dos programes -el qual tindrà una durada de 90 minuts-, trobarem un repàs general dels partits i dels equips de Primera Divisió, drets dels quals són de Mediapro. Els drets dels resums permetran a À Punt l'emissió, durant els programes, de reportatges de cada partit, amb imatges virtuals, grafismes en 3D o presentacions interactives. També haurà continguts específics dels tres equips de primera divisió de la Comunitat Valenciana amb seguiments personalitzats de València CF, el Llevant UE i el Vila-real CF.


En el segon programa, en este cas de 80 minuts de programació, no es centrarà sols en el futbol i farà un major incís en altres esports com per exemple la pilota valenciana, el ciclisme,  l'atletisme o el bàsquet. Segons han explicat des del Consell Rector, À Punt «té especial interés» a incorporar la diversitat esportiva del territori valencià i fomentar alhora els programes que permeten visibilizar, no solament els homes i les dones de l'esport valencià d'elit, sinó també l'esport de base.Comentaris