Es filtra un vídeo dels moments previs als suposats abusos sexuals de ‘GH Revolution’

Tal com es pot apreciar en el vídeo, José María puja la samarreta de la Carlota, i fins i tot pareix que estiguen discutint i forcejant
Carlota y José María de 'Gran Hermano Revolution'
Carlota i José María de 'Gran Hermano Revolution' | Telecinco

 

Carlota, la concursant de 'Gran Hermano Revolution' i suposada víctima d'abusos sexuals de la seua parella dins del programa, José María, finalment va tornar ahir dijous 9 de novembre a Guadalix de la Sierra després que expulsaren a a el presumpte agressor i ella també se n'anara del 'reality'.

Es filtren els moments previs

 

Ara, s'acaba de trobar i filtrar en les xarxes una gravació realitzada suposadament amb un telèfon mòbil sobre la pantalla en la qual es voria exactament els moments previs durant la festa en què José María està amb Carlota i posteriorment es produïx suposadament l'abús.

  

  

Els dos apareixen en el fons asseguts en un sofà de la sala parlant i tocant-se. Tal com es pot apreciar en el vídeo, José María puja la samarreta de la jove i li toca per baix fins que arriba un altre dels seus companys i ha de parar. Fins que en un moment donat pareix que estiguen discutint i forcejant, i fins i tot l'acusat podria sacsar diverses vegades a Carlota.

 


Los vídeos del día després

No obstant açò, en les xarxes socials han circulat al llarg d'estos dies vídeos de José María i Carlota en els quals es poden vore als dos concursants parlant de la nit en la qual es va produir el suposat abús sexual. En eixes imatges també es pot veure a la parella de la casa de Guadalix donant-se besos i demostrant el seu afecte, posant en dubte que el que haguera ocorregut la nit anterior fóra un abús sexual com ha denunciat l'adreça del programa.

 

 


El conflicte

La suposada agressió sexual que es va viure en 'GH' ha generat molta polèmica, afectant a més de les dos parts implicades, als seus familiars, però també a la direcció de l'espai i teleespectadors. El principal tema de controvèrsia eren els enregistraments que haurien d'haver-se realitzat sobre el moment de l'abús de José María a Carlota.

Quan la direcció va denunciar els fets, no es van presentar proves incriminatòries cap a l'acusat, però no obstant açò, sorprenia que en cap moment, ni en el canal 24h es veieren eixes imatges. La Guàrdia Civil després de diversos dies de recerca, va decidir no seguir avant per falta de proves.Comentaris