La firma de calçat de María Teresa Campos, en números rojos

La presentadora malaguenya ha presentat un nou model més assequible amb la finalitat de reflotar l'empresa
María Teresa Campos
La presentadora María Teresa Campos | Cedida

 

Després de tornar dels Estats Units i revolucionar Nova York vestida com Audrey Hepburn en 'Desayuno con Diamantes' en el rodatge de la nova temporada de 'Las Campos', María Teresa s'enfronta ara a un greu problema: els nombres rojos de TETECO S.L., empresa de la qual és administradora única i a través de la qual factura les vendes de la seua col·lecció de calçat.

  

  

Segons ha arreplegat 'Look', els últims registres mercantils de TETECO S.L. no són res bons: l'empresa va registrar unes vendes de 469.000 euros, la qual cosa li va suposar unes pèrdues de 65.000 euros pel que fa a l'exercici anterior. Així les coses, la presentadora malaguenya hauria decidit prendre cartes en l'assumpte.


Baixada de preus

Tenint en compte que un dels aspectes més criticats després del llançament de la col·lecció de la matriarca de les Campos van ser els seus preus, que oscil·len entre els 120 i 175 euros, María Teresa sembla haver decidit provar sort amb la 'Col·lección Basic', una línia amb preus entorn dels 80 euros i també se suma a les campanyes del 'Black Friday' i 'Cyber Monday', amb descomptes de fins al 30 %.

 

 


D'esta manera, la malaguenya estaria intentant solucionar els problemes econòmics de la seua empresa donada la delicada situació en la qual es troba. Ara, quedarà per vore si esta alternativa entra dins de les possibilitats de les seues seguidores, que van criticar que la col·lecció solament fóra «assequible per a gent amb pasta».

Un camí difícil 


La presentadora es va llançar al món del disseny en maig de 2016, data en la qual va donar a conéixer la seua primera col·lecció i la marca baix la qual els comercialitza 'MTC', pels seus inicials. Més tard, ja en octubre de 2017, María Teresa va decidir crear una i-commerce per a vendre les seues creacions a través de la web.


Va ser aleshores quan va començar a rebre les primeres crítiques pels preus, si bé ella es mostrava positiva i encara que reconeixia que no sabia «quantes comandes s'havien realitzat a través de la web», dos mesos més tard ha decidit canviar d'estratègia i apostar per uns preus més competitius.Comentaris