La Guàrdia Civil no seguirà amb la recerca contra els suposats abusos sexuals en ‘GH’

Carlota no ha fet cap denúncia
Carlota y José María en 'GH Revolution'
Carlota i José María en 'GH Revolution' | Telecinco

 

La Guàrdia Civil no investigarà el presumpte abús sexual a Carlota, concursant de Gran Hermano Revolution per part de José María perquè para açò es requereix una denúncia de la possible víctima, una cosa que no ha ocorregut.

  

  

Fonts de l'Institut Armat han explicat a Europa Press que per a escometre una recerca sobre este tipus de delictes és necessari que la denúncia siga interposada per la víctima "i eixa denúncia no s'ha registrat".

 


A més, recalquen que el cas no està judicialitzat i que el visionat de les imatges solament pot fer-se si solament un jutge determina que és "fonamental" per a una causa. Per açò, tant el programa com la institució van aclarir este dimarts que el vídeo no havia sigut lliurat.

 

El programa va denunciar el presumpte abús sexual

L'adreça de Gran Hermano Revolution va denunciar davant la Guàrdia Civil un presumpte abús sexual i explicava que els presumptes fets van tenir lloc en la matinada d'este dissabte en la casa de Guadalix de la Sierra.

 

Dos concursants de 24 anys i que són parella, José María López i Carlota Pérez, estaven ficats en el mateix llit. Segons ha explicat en la caserna de la Guàrdia Civil de Colmenar Viejo el director de Contingut del programa, després d'una festa nocturna els dos es van anar al llit i va poder haver-hi un presumpte delicte d'abús.

 

Imagen de José María y Carlota.
Imagen de José María y Carlota| Telecinco

Mediaset Espanya va afirmar el dilluns que el grup  permaneixerà atent «als resultats de la recerca i a l'esclariment total dels fets, respectant la intimitat de les persones afectades».

 

«Tal com va anunciar el programa el dissabte passat a través del seu compte de Twitter, s'ha expulsat a un concursant per un comportament que la productora ha considerat intolerable i que per tant ha posat en coneixement de la Guàrdia Civil. Estem atents als resultats de la recerca i a l'esclariment total dels fets, respectant la intimitat de les persones afectades», va explicar el grup de comunicació.Comentaris