L'oli de coco, el producte més aclamat del món i per les famoses

A més ser molt bo per la pell i el cabell, per hidratar, reparar i nodrir, és apte per a ús culinari com a oli de cuinar i per donar un sabor i aroma característic als plats
Imagen de aceite de coco
Imatge d'arxiu d'oli de coco | cedida

Actualment, als supermercats podem trobar quasi qualsevol producte del mercat, des d'alimentació a drogueria, encara que la cosmètica ocupa un lloc destacat. Molts són els consumidors que aclamen les propietats i efectes de cremes facials, xampús o fragàncies que es poden comprar als establiments catalans com DIA, Lidl, Carrefour, entre molts altres.

 

No obstant això, no només nosaltres decidim comprar-hi els millors productes per cuidar la nostra pell i cabell, les famoses de tot el món també recorren a ells per aconseguir els millors resultats. Concretament, és un producte natural que pot utilitzar-se pràcticament per a tot, l'aclamat oli de coco.

 

Actrius com Gwyneth Paltrow o Jennifer Aniston o models com Gigi Hadid, Gisele Bündchen o Adriana Lima han confessat devoció per l'oli de coco, que per sort, es pot comprar als supermercats i el seu preu i beneficis acaben sorprenent cada vegada més.


Així ho utilitzen les famoses

L'oli de coco té infinitat de propietats i usos. A més de ser molt bo per la pell i el cabell, és apte per a ús culinari i és ideal per a totes aquelles persones que volen utilitzar-lo com oli per cuinar i substituir altres en els seus plats. A més, proporciona un aroma i sabor molt característic.

 

Però les famoses adoren aquest producte pels seus beneficis en bellesa. Sobretot pel seu alt poder hidratant i reparador. Té greixos Omega que nodreixen en profunditat la pell de la cara i el cos, enfortint la barrera lipídica.

 

Si s'aplica al cabell, exerceix com el producte més reparador i hidratant. Aplicant oli de coco de mig a puntes proporciona la major nutrició, repara les puntes i aporta al cabell molta brillantor. Un gran consell que segueixen moltes és aplicar-lo com mascareta i deixar-la actuar tota la nit, i rentar el cabell l'endemà.

 

L'oli de coco també s'utilitza amb freqüència com desmaquillant, com a protector solar natural —només o factor 20—, com a bàlsam de llavis, entre d'altres. A més, el seu poder hidratant és molt aconsellable per tractar i prevenir les estries, a més d'altres problemes cutanis, com l'acne, ja que a diferència del que es creu per ser un oli, actua de forma contrària ajudant a la seua eliminació.


Als supermercats catalans per menys de 5 euros

El bote de aceite de coco que se puede comprar en Mercadona
El pot d'oli de coco que es pot comprar a Mercadona | Xarxes socials

 

Des de fa mesos, les cadenes de supermercats han apostat per oferir als seus clients aquest producte aclamat per les 'celebrities'. Per exemple, a Carrefour es ven l'oli de coco ecològic de la marca La Masía, per 10 euros el pot, i per només 6,50 euros de la marca Cocomi.

 

Aquests recipients que tenen una capacitat de 225 o 430 ml poden arribar a utilitzar-se diversos mesos, de manera que la relació qualitat, quantitat i preu és molt bona. A El Corte Inglés, es pot trobar una major varietat d'olis de coco, els quals tenen un preu aproximat de 10 euros.

 

No obstant això, el producte més barat i que ha revolucionat a tots els compradors després del seu llançament és l'oli de coco de Mercadona. Aquest oli de coco és 100% verge extra, com la gran majoria, i prové de cocos acabats de recollir de cultiu sostenible. A més, el seu preu ha fet que sigui tot un èxit. A diferència d'altres marques, el pot de 450 ml es ven per només 4,50 euros.



Comentaris