Set famosos que han superat un càncer

Revisem alguns dels casos més significatius de càncer en celebritats del cinema i la música

.

 

En les últimes dècades s'han dut a terme enormes progressos en el tractament de problemes mèdics que abans eren molt més difícils de tractar. Un dels millors exemples d'aquestes malalties és el càncer, la segona causa de mortalitat al món; en concret, provoca aproximadament 1 de cada 6 morts.

 

Al món de la música i el cinema hi ha hagut diversos famosos que també han patit algun tipus de càncer i que han aconseguit recuperar-se de la malaltia. A continuació en mostrarem 10. Tot i això, alguns d'ells han tornat a ser diagnosticades de forma recent per la reaparició de tumors malignes.

 

10 persones famoses que han superat un càncer

En aquest llistat hem inclòs exemples rellevants de molts dels principals tipus de càncer, incloent-hi el de mama o el de pell. Ens hem centrat en famosos del món de la interpretació i de la música que, en general, són coneguts arreu del món i no només en els seus països d'origen.

 

1. Hugh Jackman

L'australià Hugh Jackman ha protagonitzat pel·lícules tan celebrades com 'X-Men', 'Els miserables' i 'Presoners'. Jackman va patir un càncer de pell al nas l'any 2013, i un altre el 2014; a hores d'ara l'actor sembla trobar-se fora de perill.

 

2. Anastacia

.

 

La cantautora nord-americana Anastacia, que va tenir un gran èxit a principis dels 2000 amb temes com 'I'ma outta love' i 'Left outside alone', va ser diagnosticada de càncer de mama quan tenia 34 anys —quasi per casualitat, ja que el seu objectiu era reduir la mida dels seus pits. Va aconseguir superar-lo després de sotmetre a un tractament amb cirurgia i radioteràpia.

 

Posteriorment Anastacia va tenir un paper rellevant en la conscienciació de noies joves pel que fa al càncer de mama a través de la fundació benèfica que va crear 'Anastacia Fund', que també es dedica a la investigació al voltant d'aquesta malaltia.


3. Lance Armstrong

.

 

El ciclista i set vegades guanyador del Tour de França ha tornat a ser notícia els últims anys per diverses polèmiques relacionades amb el dopatge que van fer que se li retiraren els seus títols.

 

Armstrong també és conegut per haver patit un càncer testicular que va ser detectat a la tercera fase —fet metàstasi, és a dir, que s'havia expandit (concretament al seu cervell, al seu abdomen i als seus pulmons). Després d'un tractament exitós amb cirurgia i quimioteràpia, Armstrong va crear una fundació per ajudar a altres malalts de càncer.

4. Robert De Niro

.

 

El 2013, Robert De Niro, que ha protagonitzat pel·lícules com 'Taxi driver', 'El cabo del miedo', o 'Els intocables', va ser diagnosticat d'un càncer de pròstata del que va aconseguir recuperar-se després d'una operació. Altres celebritats que han patit el mateix tipus de càncer són Ben Stiller, Ian McKellen, Roger Moore i Colin Powell.


5. Melanie Griffith

.

 

L'actriu americana Melanie Griffith, particularment coneguda en el món hispanoparlant per haver estat casada amb Antonio Banderas, va ser diagnosticada de càncer de pell en 2009. Li va ser extirpat mitjançant cirurgia i es va recuperar sense més problemes.

 

6. Michael Douglas

.

L'any 2010, Michael Douglas va revelar a la premsa que tenia un càncer de coll —i va generar polèmica en atribuir-ho a la pràctica de sexe oral. Més endavant es va saber que en realitat patia un càncer de llengua però que havia mentit per transmetre un pronòstic més favorable.

 

L'actor, fill del cèlebre intèrpret Kirk Douglas i marit de l'actriu Catherine Zeta‑Jones, ha protagonitzat les pel·lícules 'Intinto básico', 'Atracción fatal', 'Wall Street' i 'Traffic', entre moltes altres.

7. Chenoa

.

 

Maria Laura Corradini, més coneguda com a Chenoa, va ser una de les estrelles de la primera edició espanyola del programa 'Operación Triunfo'. Dos anys abans d'entrar a l'acadèmia, se li havia diagnosticat un càncer d'úter que va aconseguir superar, encara que la cantant segueix fent-se revisions periòdiques per detectar possibles recaigudes.Comentaris