Cinc morts en un accident d'autobús contra una estació de metro a Moscou

A més, quinze persones han resultat ferides
Cuatro personas han fallecido en Moscú tras ser atropelladas por un camión
Cinc persones han mort fins ara i quince més estan ferides. | Cedida

 

Aquest dilluns, 25 de desembre, un autobús ha atropellat a diversos transeünts a l'entrada de l'estació de metro de Slavyansky Bulvar, a l'oest de la capital russa de Moscou, segons han informat diversos mitjans de comunicació local. Segons apuntes les mateixes fonts, cinc persones han mort a causa de l'impacte, mentre que fins al moment, quinze més han resultat ferides.

Actualment, en el lloc dels fets es troben diversos efectius de la policia, bombers i personal dels serveis d'emergències, que han arribat al lloc dels fets pocs minuts després que es produira l'atropellament.

Segons apunten diversos testimonis, el conductor de l'autobús ha perdut el control i s'ha desviat del carrer fins encastar-se dins de l'estació de metro, on ha col·lidit. Abans de caure al pas subterrani de l'estació, ha atropellat a un home que caminava per la zona.


S'investiguen els fets

Fins al moment, hi ha diverses possibilitats sobre les causes que han pogut provocar aquest greu accident, tot i que tal com han anunciat les fonts policials es descarta per complet que es tracte d'un atac terrorista. El conductor ha sigut detingut pels agents policials després de donar positiu en el control d'alcoholèmia.

Altres versions, expliquen que un vehicle va tallar el pas a l'autobús, que es va veure obligat a fer una ràpida maniobra i durant el gir li van fallar els frens, dirigint-se sense remei a l'estació de metro.

A través de les xarxes socials s'han difós diverses imatges del moment dels fets i en elles es pot observar com l'autobús baixa a gran velocitat per l'escala del pas subterrani que dona accés a l'estació de metro, atropellant al seu pas a diversos transeünts. En aquests moments, l'autobús es troba encastat a l'entrada de l'estació.

 


 

 Comentaris