Les fotos inèdites i altres dades de la violació de 'La Manada' en Sant Fermí

Encara existixen incògnites per resoldre sobre el cas
Cuatro de los cinco miembros de «La manada» han sido acusados de otra agresión sexual en Pozoblanco.
Quatre dels cinc membres de 'La Manada' han sigut acusats d'una altra agressió sexual en Pozoblanco.| Cedida

 

Ha passat més d'un any de la violació de 'La Manada' en Sant Fermí, encara que existixen incògnites per resoldre sobre eixa nit. Segons informa El Español’, José Ángel Prenga i dos dels seus amics, pertanyents al grup conegut com 'La Manada', van acudir a un ambulatori 24 hores després de, presumptament, violar a la jove de Madrid. En el centre mèdic els van receptar Trankimazin per a pal·liar els símptomes de la gingivitis, la lumbàlgia, l'insomni i l'ansietat que patien. Els joves havien arribat a Pamplona en el cotxe d'una germana del Guàrdia civil del grup, un cotxe que va estar immòbil en un dipòsit fins que un familiar l'ha reclamat de tornada.


José Ángel Prenga i quatre dels seus amics s'asseuran en el banc dels acusats dilluns que ve 13 de novembre, en un judici que se celebrarà a porta tancada en la Secció Segona de l'Audiència de Navarra. Encara queden dades per esclarir sobre el que va succeir durant la matinada del 7 de juliol de 2016, una data negra en la festa de Sant Fermí, encara que des que es cometera el delicte els acusats han tractat de defensar que la relació sexual va ser consentida. 'El Español’ desvetla deu dades rellevants del cas que encara no es coneixien.

 

Van sol·licitar atenció mèdica

 

Els cinc sevillans es van desplaçar a terres navarreses en un cotxe de la germana del guàrdia civil Antonio Manuel Guerrero Escudero, un Fiat Bravo.

Tres dels imputats van sol·licitar l'atenció d'un mèdic hores després de la suposada violació, per problemes d'ansietat, gingivitis i lumbàlgies.

El DNI de la denunciant revela que tenia 18 anys quan van succeir els fets. La xica va nàixer el 28 d'octubre de 1997.

 

El DNI de la víctima
El DNI de la víctima | El Español


Abans i després de la violació

 

Tres dels cinc acusats ja havien sigut condemnats a presó per delictes de lesions, robatoris i conducció baix els efectes de les drogues.

En una de les imatges, datada a les 18.29 hores, es pot veure a José Ángel Prenga amb mocador roig, calçotets blaus i sabatilles esportives.

Imagen de Prenda horas antes de la supuesta violación
Imatge de Prenda hores abans de la suposada violació | El Español

 

 

 

En el sumari del cas apareixen imatges moments abans de la violació, en les quals els joves representen una correguda de bous i apareix la suposada víctima pujada a una estàtua.

 

Miembros de «La Manada» y la víctima momentos antes de la violación
Membres de 'La Manada' i la víctima moments abans de la violació| El Español

 

Una parella va trobar a la xica per la zona, plorant i en estat de xoc. Després els va explicar que havia patit una agressió. En imatges arreplegades es poden vore diverses patrulles de la Policia Local de Navarra.

Després de visionar diversos vídeos del cas, el jutge d'instrucció va decidir enviar als acusats a presó sense fiança, tenint en compte la «extrema gravetat dels fets» i la protecció de la víctima.

Els altres quatre presos que s'asseuran davant el jutge són José Ángel Prenga, nascut el 25 de desembre de 1989; Jesús Escudero Domínguez, nascut el 26 de juny de 1990; el guàrdia civil Antonio Manuel Guerrero Escudero, nascut el 2 de gener de 1989; i Ángel Boza Florit, el menor del grup, amb data de naixement el 17 d'octubre de 1991.

Un mes abans de viatjar a Pamplona van abusar d'una altra xica dins d'un cotxe, i en eixa ocasió també van gravar un vídeo. La víctima va presentar una denúncia, per a la qual ja hi ha una causa oberta, mesos després.Comentaris