La Generalitat Valenciana facilitarà atenció psicològica als qui van presenciar el crim masclista d'Elda

Mónica Oltra ha anunciat que s'ha activat el protocol d'atenció a les víctimes presencials del crim
Colegio Santo Negro de Elda, cerca del lugar del crimen
Col·legi Sant Negre d'Elda, prop del lloc del crim| Cedida

 

Un home va disparar al seu exparella este dimecres, 8 de novembre, quan ella arreplegava al seu fill en un col·legi d'Elda, entorn de les 17.00 hores. Segons fonts de la investigació, la dona després de quedar en estat molt greu, en paràlisi cerebral finalment va morir a causa de la gravetat de les ferides. Jessica, de 28 anys va rebre un dels cinc tirs en el cap. El presumpte autor dels dispars, Imanol de 31 anys, va morir poc després de protagonitzar l'agressió masclista quan es va ficar en el cotxe de la víctima, es va estavellar violentament contra un mur del col·legi en la seua fugida i posteriorment es va suïcidar amb la mateixa arma, una pistola del calibre 9.

  

  

Estos escandalosos successos els van presenciar els xiquets del col·legi Sant Negre d'Elda. Davant esta situació traumàtica, la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha anunciat que s'ha posat en marxa un protocol per a l'atenció psicològica dels familiars de les víctimes del crim, i dels xiquets que ho van presenciar, segons ha informat 'La Sexta'.


Amb una ordre d'allunyament

 

L'home tenia una ordre d'allunyament de 300 metres i de comunicació, a pesar que els passats dies 4 i 5 de novembre la va vulnerar després de posar-se en contacte telefònic amb la dona, qui va denunciar els fets. No tenia llicència d'arma de foc ni es té constància que tinguera alguna en propietat, segons les fonts consultades. El succés ha commocionat a la ciutat d'Elda, l'alcalde de la qual, Rubén Alfaro, ha convocat a les 10.00 hores una junta de portaveus urgent, així com una concentració silenciosa a les 20 hores.
Comentaris