El 'Gran Wyoming' esclata en 'El Intermedio': «Estic molt fart de parlar del procés»

El presentador ha comentat que hi ha altres temes també rellevants que interessen als espanyols
El Gran Wyoming en 'El Intermedio'
El Gran Wyoming en 'El Intermedio' | laSexta

 

El Gran Wyoming l'ha tornat a liar amb les seues últimes declaracions en 'El Intermedio', on esta setmana ha deixat ben clar a tots els espectadors que està «fart» de parlar de Catalunya. «Estic molt fart de parlar del procés. No puc més. Este serial ja s'està allargant més que 'El Secreto de Puente Viejo'», declarava.

  

  

«Sens dubte hi ha milions de persones que estan ansioses perquè els polítics troben una solució a este tema», afegia, reconeixent que el problema català és greu però afegint que hi ha una llista de qüestions que també han de preocupar als espanyols, com la corrupció, l'atur o la desigualtat.

 

 


«La corrupció, l'atur, la desigualtat econòmica, el sosteniment de les pensions, la reculada en alguns drets fonamentals i el que jo considere el pitjor de tots, els punyeters pantalons 'pitillo'», enumerava fent gala del seu habitual to d'humor, assenyalant que en la seua opinió és necessari «salpar cap a altres costes de la informació».I és que segons assegurava, la constant informació que es comenta sobre la crisi catalana «ens ha submergit en un oceà de declaracions polítiques, accions judicials i manifestacions amb un toc de llenguatge bèl·lic per ací i un toc de victimisme per allà», raó per la qual fins i tot comentava la idea que els debats se centraren en altres qüestions.


Tensió en 'El Intermedio' 

Fa escassos dies, el presentador tornava a posar-se en el centre de totes les mirades per la seua reacció a l'empresonament de Junqueras i els exconsellers de la Generalitat: «Vist el succeït, em negue a continuar amb el programa. No seguiré presentant-ho fins que Espanya torne al seny», sentenciava després del repàs a les notícies del dia en 'El Intermedio'.Després de pronunciar esta frase en to seriós, es va alçar i se'n va anar, deixant buida la seua cadira i als espectadors bocabadats. Després d'uns segons de tensió en el qual molts van creure que, efectivament, no anava a tornar, el presentador va tornar i va continuar presentant l'espai com si res haguera ocorregut.Comentaris