Ignacio González ix de la presó en un Jaguar

Les xarxes no han dubtat a criticar durament l'eixida de l'expresident de la Comunitat de Madrid
El expresidente de la Comunidad de Madrid, Ignacio González
L'expresident de la Comunidad de Madrid, Ignacio González | ValènciaDiari.com

 

L'expresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, ha abandonat la presó este dijous, 9 de novembre, després que el dimecres el jutge de l'Audiència Nacional acordara la seua llibertat baix el pagament en metàl·lic d'una fiança de 400.000 euros. Una xifra que l'expresident ha reunit en qüestió d'un dia i amb la qual ha posat fi a la seua estada en la presó, on va ingressar a l'abril. 

 

Una decisió que ha sigut presa en considerar el jutge que ha disminuït el risc de reiteració delitiva quant al maneig de fons en l'estranger així com el risc de fugida. Igualment, se li han imposat una sèrie de mesures cautelars com la retirada del passaport, la prohibició de eixir del territori nacional i la compareixença en l'Audiència Nacional una vegada per setmana.


Una polèmica i ràpida eixida

A la seua eixida de presó, desenes de mitjans de comunicació s'han amuntegat a les portes de la penitenciaría i han arreplegat el moment en què ha abandonat la presó. En les imatges, es pot veure a González eixint a bord d'un vehicle de la casa Jaguar, un detall que ha fet esclatar les crítiques, especialment en Twitter, on s'ha criticat la facilitat per a reunir els diners després que la seua família es declarara insolvent així com que hagen anat en un cotxe de gamma alta a arreplegar-li.

 

 

 

 

 

 


 Comentaris