Letícia apareix amb una estupenda pell bronzejada en plena època tardorenca

La tècnica del 'contouring' i les 'toallites' bronzejadores permeten tenir una pell més morena
Doña Letizia con un aspecto bronceado
Letícia en un esdeveniment| Twitter (@Informalia)

  

L'aparició de Letícia en el sopar del passat dimarts 7 de novembre en el palau del Marró no va deixar a ningú indiferent després de la seua ressaltada pell bronzejada en plena època tardorenca. Al sopar van acudir el president d'Israel, Reuven Rivlin, i la seua dona Nechama Rivlin, segons indica 'Informalia'. En esta ocasió, la reina va lluir un vestit negre de gala sense mànigues i amb talps blancs de la signatura Carolina Herrera. No obstant això, el que més va destacar va ser la seua tonalitat de pell a causa del contrast del moreno amb el seu real to emblanquit. 

 

 

 


Després de l'eixida a la llum de certes imatges del dia del sopar, milions de persones han mostrat la seua opinió a través de les xarxes socials i es pregunten quina tècnica ha utilitzat la reina per a tindre eixa tonalitat. A més, hi ha altres fotografies recents en què apareix bronzejada, així com en la cita del passat dilluns en el Palau Real en honor als mateixos convidats israelians.

 

Les possibles tècniques bronzejadores

Entre les possibilitats, una de les més barrejades és el popular mètode del 'contouring', consistent a ressaltar certes parts del teu rostre gràcies a una determinada aplicació del maquillatge. Així mateix, es tracta d'una tècnica que també es pot aplicar per a ressaltar les línies naturals d'altres zones del cos, coneixent-se en este cas baix el terme 'bodi contouring'.

 

Una altra de les opcions és que haja utilitzat les famoses i econòmiques 'toallitas' bronzejadores, les quals aporten un to més bru a passar-les pel teu cos; encara que cal anar amb compte de no tornar a massejar una mateixa zona perquè podria portar conseqüències antiestètiques.

 
Comentaris