València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

15 anys de presó a un home per violar repetidament a la seua filla menor d'edat

Els fets van succeir en l'habitatge familiar entre els anys 2011 i 2016, quan la menor tenia entre 10 i 15 anys.
Audiència Provincial de València | Wikipedia

 

La Secció Quarta de l'Audiència Provincial de València ha condemnat a 15 anys de presó per un delicte continuat d'agressió sexual a un home que va violar a la seua filla menor d'edat en repetides ocasions durant, almenys, cinc anys, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) en un comunicat.

 

La sentència estableix també que el condemnat no podrà comunicar-se ni acostar-se a la víctima durant 24 anys. A més, la sala el priva de la pàtria potestat de la menor i l'obliga a sotmetre's a un programa d'educació sexual.

 

Els fets van succeir en l'habitatge familiar entre els anys 2011 i 2016, quan la menor tenia entre 10 i 15 anys. Segons explica la sentència, el pare aprofitava que la mare vivia a Albacete, on treballava en una casa com a empleada de la llar interna, per a sotmetre a la seua filla a tocaments i forçar-la sexualment.

 

Aquesta conducta es repetia entre dues i tres vegades per setmana, segons considera provat la sala. El condemnat atemoria a la xiqueta amb la idea que "aniria a l'infern" si explicava alguna cosa i l'amenaçava amb fer mal a la seua mare. Així mateix, quan la víctima va créixer, va començar també a emprar la intimidació i la violència contra ella.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!