València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

230 noves emoticones arriben a WhatsApp aquest 2019

Els nous 'emoji' inclouen representacions de persones amb diversitat funcional i nous dissenys amb inclusió de gènere i ètnia.
Les noves emoticones arribaran a tots els dispositius mòbils | Cedida

 

La llista d'emoticones aprovada pel consorci d'Unicode en 2019 suma 230 noves icones a les ja existents per al teclat dels dispositius mòbils, que inclouen representacions de persones amb diversitat funcional i nous dissenys amb inclusió de gènere i ètnia.

 

El blog d'Unicode, un estàndard de codificació de caràcters, mostra els nous 'emojis' que s'afegiran als ja existents en els teclats aquest 2019. La nova taula d'icones, Emoji 12.0, afegeix 59 dissenys completament nous, juntament amb 171 noves variants de gènere i to de pell, la qual cosa suma un total de 230 noves icones.

 

Entre els nous dissenys es poden trobar 59 icones totalment noves. Així, es pot trobar un flamenc, un planeta amb anells, un peresós, un waffle, cors de nous colors, un gofre, alls, ulleres de bussejar, banyadors, una destral, una navalla o un paracaigudista. També hi ha nous objectes representatius de cultures com un sari, un 'rickshaw', un banjo o un recipient per a beure mate.

 

 

No obstant això, d'aquest nou grup d'icones destaca l'aparició de diverses d'elles que representen a persones amb diversitat funcional, com persones en cadira de rodes, orelles amb audiòfons, persones sordes, braços mecànics i gossos o bastons guia. Aquests emojis ja van ser proposats per Apple el passat mes de març.

 

Aquesta nova versió d'Unicode també ha fet un esforç per ampliar la inclusió de gènere i ètnia, a través de figures que mostren a icones del mateix sexe amb les mans agafades, i la possibilitat de poder configurar aquestes figures amb el to de pell que es vulga, que s'aconsegueix gràcies a 171 noves combinacions.

 

Emoji 12.0 ha establit les dades necessàries perquè els fabricants tecnològics comencen a treballar en les seues fonts i codi 'emoji' abans del seu llançament, programat per al 5 de març.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!