València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Conforama donarà faena a 250 persones en un nou centre logístic a Llíria

La companyia podria obrir en un futur una tenda annexa al polígon de Carrasses de Llíria
Recreació del futur centre logístic de Conforama a Llíria | Ajuntament de Llíria

 

La cadena francesa de tendes de mobles Conforama donarà faena a 250 persones en el seu nou centre logístic al polígon de les Carrasses de Llíria. Una monumental obra de 60.000 metres quadrats de sòl industrial als quals se n'afegiran 1.000 més que seran ocupats per un edifici de caràcter administratiu. 

 

A més, segons indiquen fonts de l'Ajuntament de Llíria, la companyia ha comprat una parcel·la de 80.000 mentres en la qual podria obrir en un futur una tenda annexa. L'Alcalde de la capital musical valenciana, Manuel Civera, ha mantingut hui una trobada de treball amb representants de les constructores que executaran l'esmentat projecte i el director general de la multinacional Conforama en la Península Ibèrica, David Almeida.

 

Tal i com assenyalava Almeida, la inversió projectada per la multinacional francesa a Llíria és "la més important estratègicament per als plans d'expansió" de la cadena, ja que a les 50 tendes actuals de la companyia a la Península se sumen 20 noves obertures que aniran consumant-se al llarg dels propers dos anys.

 

Conforama té la voluntat de començar tan prompte com siga possible la construcció del nou centre logístic. A tal efecte, es troba en tràmits per sol·licitar la llicència d'obres al consistori municipal, segons les mateixes fonts de l'Ajuntament. Per la seua banda, l'Alcalde de la localitat ha remarcat que el polígon de les Carrasses ha esdevingut "el principal motor del creixement econòmic i la creació de llocs de treball a Llíria", i ha agraït profundament la confiança dipositada per la multinacional francesa en la seua localitat. 

 

Finalment, Civera reiterava la importància del sector industrial per al desenvolupament econòmic del territori, i ha fet èmfasi en recordar l'anunci realitzat per Power Electronics fa dues setmanes, empresa que ha vehiculat una oferta de treball per a 450 persones a través del LABORA (Servei Valencià d'Ocupació de la Generalitat) per tal de tirar endavant la nova factoria que també està construint en aquesta mateixa zona. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!