Pugen els contagis de coronavirus en Espanya durant les últimes 24 hores

Madrid notifica de nou més de 1.800 contagiats
Madrid és la comunitat autònoma amb més casos nous notificats per coronavirus | EFE

L'estabilització de la pandèmia no acaba d'arribar, almenys en l'àmbit nacional. Este divendres, 30 d'octubre, el Ministeri de Sanitat ens porta males notícies, ja que el número de contagiats per coronavirus ha augmentat en les últimes 24 hores.

Sanitat ha publicat l'última actualització, amb 9.723 casos nous de coronavirus. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la crisi sanitària, puja als 1.185.678.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 857 defuncions per coronavirus en els últims 7 dies. Per la seua part, la xifra total de morts és de 35.878, 239 més que des de l'última actualització.

En l'últim informe dels contagis per Covid-19 en Espanya, Madrid, és la comunitat autònoma amb més casos nous notificats per coronavirus. En les últimes hores, la capital d'Espanya ha notificat 1.867 diagnòstics per la malaltia. Li seguixen Catalunya, amb 1.578 positius i Aragó amb 1.199.

Respecte a les morts, 144 corresponen a Madrid, molt prop d'Andalusia, que acumula 148 defuncions. Castella i Lleó, per la seua part, notifica 142.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: 88 brots nous de coronavirus en el territori valencià" "Atenció Coronavirus: Més de 1.500 nous contagis en el territori valencià"