Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detingut un jove per 31 robatoris amb força en vehicles de València i Alacant

Les poblacions on l'autor dels fets ha actuat són Oliva, Gandia, Xàbia, Cullera, Moraira, Altea, Calp, Novelda, Tavernes de Valldigna, Paiporta, El Verger, Pedreguer i Dénia.
Leer en español
Material intervingut durant l'operació | Guardia Civil

 

En el marc del Pla contra els robatoris en domicilis i vehicles, des de mitjan mes de gener d'enguany, la Guàrdia Civil venia investigant diversos robatoris amb força ocorreguts en vehicles de poblacions de València i Alacant, on autor o autors desconeguts accedien a l'interior del vehicle després de trencar les finestretes amb un punxó.

 

Per este motiu es va iniciar l'operació “BIEMBI” per part de components de la Guàrdia Civil de Cullera i en col·laboració amb Policia Local de Cullera, a fi de poder identificar, localitzar i detindre a l'autor o autors d'estos fets.

 

Fruit de les intenses gestions realitzades i de les investigacions per part dels agents encarregats del cas, es va poder comprovar que es tractava d'una persona, el qual tenia un orde de requisitòria de Lituània per un delicte d'abusos sexuals i un altre de lesions.

 

Fase d'explotació

La fase d'explotació d'este operatiu va culminar amb la detenció “in fraganti” el passat dia 4 de maig d'un home de 25 anys de nacionalitat lituana, com a presumpte autor de delictes de robatori amb força en vehicles, a més d'un delicte d'agressió sexual i un altre de lesions.

 

El modus operandi utilitzat per esta persona resultava ser sempre el mateix. Els cotxes triats per als robatoris sempre eren vehicles d'alta gamma. A ells accedia a través de la fractura d'algun dels vidres posteriors i una vegada dins del vehicle, desmuntava el volant, airbags i diferent material electrònic amb el qual comptava el vehicle.

 

Se li han intervingut un airbag, volant, telèfon mòbil, material electrònic de vehicle i una motxilla amb ferramentes per a realitzar els robatoris.

 

Fins al moment la Guàrdia Civil ha pogut esclarir 31 robatoris amb força en vehicles, un delicte d'agressions sexuals i un altre de lesions. Les poblacions on l'autor ha actuat són Oliva, Gandia, Xàbia, Cullera, Moraira, Altea, Calp, Novelda, Tavernes de Valldigna, Paiporta, El Verger, Pedreguer i Dénia.

 

Les diligències han passat a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Sueca i Jutjat Central d'Instrucció número 4 de l'Audiència Nacional.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris