València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Ixen a la llum irregularitats en un màster de la Ministra de Sanitat

El va cursar en la Universitat Rey Juan Carlos
Imatge d'arxiu del Govern de Pedro Sánchez. | cedida

 

Després de l'escàndol de Cristina Cifuentes amb el seu màster en la Universitat Rey Juan Carlos i les sospites sobre el de Pablo Casado, s'han detectat noves irregularitats en un altre cas. Es tracta d'un màster en el currículum de la Ministra de Sanitat, Consum i Benestar Social, Carmen Montón, del PSOE.

  

  

Segons les informacions publicades per 'eldiario.es', la Ministra de l'executiu que lidera Pedro Sánchez hauria començat la seua formació universitària quan la meitat de les assignatures ja havien acabat. No obstant açò, el citat mitjà destaca que va acabar els estudis amb una mitjana de 8,43, mentre els combinava amb el seu lloc de diputada i portaveu d'Igualtat del PSOE.

 

 

Sis assignatures acabades i tres excel·lents

El citat mitjà apunta que les irregularitats apareixen en sis de les 12 assignatures del màster. Aquestes ja havien acabat quan Montón va començar a estudiar i, justament, té tres excel·lents, un notable i dos aprovats. Aquestes són les principals irregularitats que presenta el màster presumptament fraudulent segons el citat mitjà.

Carmen Montón, Ministra de Sanitat | Cedida

 

D'altra banda, crida l'atenció que un dels excel·lents que la Ministra va traure en el màster li'l va posar Enrique Álvarez Conde. Es tracta del mateix professor i director de l'institut que va organitzar el màster de Cristina Cifuentes i Pablo Casado.

  

  

Finalment, el citat mitjà apunta que el tracte personal que va rebre la Ministra és molt diferent del dels altres alumnes i que una de les professores de Monton és Laura Ñuño, també imputada pel cas Cifuentes.

 

 

La Ministra nega las acusacions

Una hora després de la publicació de la notícia del citat mitjà en el qual es denunciava el possible màster fraudulent, la Ministra ha negat la informació i ha aclarit que donarà una roda de premsa per a aclarir la situació. Ara toca esperar per a conéixer les explicacions de la Ministra i vore si, com va ocórrer amb els altres casos, apareix més informació relativa al màster en els pròxims dies.