Jordi Évole deixa el 'Salvados'

El periodista català, després d'onze anys d'entrevistes, afronta un nou projecte en Atresmedia | El programa tindrà nova temporada i nou presentador
Évole assegura que és un moment «molt dolç» per a deixar 'Salvados', després de l'entrevista al papa Francesc | @El_Hormiguero

 

Adéu als 'Salvados' d'Évole. El periodista deixa el programa de La Sexta onze anys després, havent-lo convertit en un referent dels espais d'actualitat i entrevistes. El motiu? Un projecte nou que se li presenta en Atresmedia i amb el qual no pot compaginar 'Salvados', que requerix dedicació exclusiva, com explicava a 'El Hormiguero'.

 

El de Cornellà afronta una etapa professional nova, però el programa, inevitablement lligat fins al moment a la cara d'Èvole, tindrà nova temporada i nou presentador. Incògnita qui substituirà el periodista i misteri també si, qui assumisca el repte, correrà la mateixa sort que ell.

 

L'entrevista al papa, un «punt d'inflexió» en la seua carrera

És un moment «molt dolç» per deixar-ho, assegurava el presentador, amb la seua audiència encara de ressaca d'una de les seues entrevistes amb més ressò mediàtic, al papa Francesc. Una conversa que, segons Évole, ha marcat un punt d'inflexió en la seua carrera. Ara «tanca un cercle», assegura: «Ha arribat el moment de donar relleu al programa»

 

El mateix Évole, minuts abans de trobar-se amb Pablo Motos al plató, avançava en Twitter que no seria una entrevista qualsevol i que tenia «moltes ganes» d'explicar una cosa que «poca gent» sabia. Estava a punt de fer pública la que, per a molts, serà una mala notícia, tenint en compte el seguici d'espectadors que ha guanyat progressivament el periodista junt amb l'equip del programa, superant-se en la tria d'entrevistats i, sobretot, indagant amb picardia en les personalitats més polèmiques del país

 

 

Les entrevistes més cotitzades

El papa Francesc, Nicolás Maduro, Carles Puigdemont... Évole pot presumir d'haver entrevistat aquells a qui tot el món voldria dir o preguntar alguna cosa. Els personatges més polèmics del panorama d'actualitat, i aquells que pareixien inaccessibles, s'han assentat davant de Jordi. I han protagonitzat moments impagables, alguns divertits, però moltíssims increïblement tensos. El periodista ha posat entre les cordes a més d'un i de dos polítics i ha posat 'el dit a la llaga' a gran part dels seus convidats, amb un joc de preguntes dissimuladament directes.

 

Agrade, o no; caiga en gràcia, o no; està clar que el periodista s'ha guanyat el respecte del gremi. I sobretot, ha conseguit enganxar, fins i tot, aquells que no tenien interés en política, acostant-los a problemes socials reals i als líders i cares conegudes que són els responsables. Com alguns usuaris remarquen en la xarxa, entre mostres de suport i de llàstima per la seua decisió, lluny d'afinitats polítiques, Évole ha deixat marca en el periodisme del segle XXI.

 

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!