L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, nova ministra de Ciència i Innovació

Morant substituirà a l'actual ministre de Ciència, Pedro Duque, després de la remodelació de l'Executiu de Pedro Sánchez

El President del Govern, Pedro Sánchez, ha començat la jornada d'este dissabte amb una "remodelació àmplia" de l'actual Executiu per a afrontar "la recuperació econòmica". Entre els canvis destaca la sortida del Govern de l'actual vicepresidenta, Carmen Calvo, el cap de Gabinet i artífex de les victòries de Sanchez, Iván Redondo, i l'actual ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos.

Així mateix, segons confirmen fonts governamentals l'Alcaldessa de Gandia, Diana Morant, serà la nova ministra de Ciència i Innovació i substituirà a l'actual ministre i astronauta, Pedro Duque.

Diana Morant Ripoll és alcaldessa de Gandia des de l'any 2015 i Secretària General del PSPV-PSOE en la localitat des del 2014. També ha estat diputada en la Diputació de València fins a 2017 i presidenta del Comité Nacional del PSPV-PSOE.

A l'octubre de 2014, Diana Morant va presentar la seua candidatura a les primàries d'alcaldes i alcaldesses del PSOE i va ser proclamada candidata del PSPV-PSOE a l'alcaldia de Gandia. Així mateix, en 2015 va ser elegida alcaldessa de Gandia després del suport dels regidors del PSPV-PSOE, Més Gandia i l'edil de Ciutadans.

En 2019 va repetir com a candidata del PSPV-PSOE i la candidatura de la socialista va ser la més votada en el municipi, revalidant així per segona legislatura consecutiva el càrrec com a alcaldessa a la ciutat valenciana.

A més Morant és enginyera de Telecomunicació per la Universitat Politècnica de València (2007) amb Certificat d'Aptitud Pedagògica (CAP) per la Universitat Politècnica de València (2009). Ha cursat "Infraestructura Comuna de Telecomunicacions, ICT" del Col·legi Oficial d'Enginyers de Telecomunicació de la Comunitat Valenciana (2008) i Curs "Cámaras IP i Vídeo en Red", de l'Axis Communications'Academy (2010).

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sánchez renova l'Executiu i prescindeix de Carmen Calvo i Iván Redondo" "Pedro Sánchez executa hui una 'àmplia' remodelació del Govern"