València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Lana del Rey, la primera gran estrella que s'apunta al 25 aniversari del FIB

L'artista serà la gran estrella d'una de les nits del certamen, que se celebrarà del 18 al 21 de juliol
Imatge de Lana del Rey | Universal Music

 

Lana del Rey és el primer cap de cartell confirmada per al Festival Internacional de Benicàssim (FIB) de 2019, quan es commemora el 25 aniversari d'aquest esdeveniment. L'artista serà la gran estrella d'una de les nits del certamen, que se celebrarà del 18 al 21 de juliol en la localitat castellonenca. En aquesta tanda de confirmacions també figuren The 1975, LA M.O.D. A., Blossoms, Cupido i Cariño.

  

Així, Lana del Rey portarà al FIB el seu repertori de «cançons altament emocionals en les quals va despullant sentiments i passions baix un mantell pop suggeridor i addictiu».

  

Amb quatre discos que han arribat pel cap alt alt de les llistes i una gran quantitat de seguidors a tot el món la novaiorquesa està triomfant amb la seua música «emocional i banyada de matisos i suggeriments», destaquen des de l'organització. 'Love', 'Venice Bitch', 'HighBy The Beach', 'Blue Jeans' o 'Summertime Sadness' són alguns dels seus temes.

 

The 1975 tornen al FIB  

  

Per la seua banda, The 1975 tornaran al festival per regalar als 'fibers' «tota la seua bateria de hits plena de ressons de pop, rock, dance o r&b". Matt Healy i els seus companys tocaran el millor dels seus tres treballs en amb èxits com 'Sex', 'Chocolate', 'Girls', 'Love Em' o 'The Sound', a més de presentar el seu recent àlbum 'A Brief Inquiry Into Online Relationships', amb cançons tan addictives com 'Give Yourself A Try' o 'LoveIf We Made It'.

    

A més, Blossoms aterraran a Benicàssim amb un nou àlbum, 'Cool Like You', que mostra el «fenomenal ascens» dels de Manchester cap a un lloc en el qual el seu indie rock destaca per la seua frescor i per cançons com 'Blown Rose', 'Charlemagne', 'I Ca't Stand It' o 'There's A Reason Why (I Never Returned Your Calls)'.

  

Quant a la presentació de bandes nacionals, s'ha anunciat a la M.O.D.A., «un dels grups del moment», i La 'Maravillosa Orquesta Del Alcohol', amb una gran proposta amb influències del folk, country, punk i rock and roll. Se sumen a aquesta llista Cupido, resultat de la unió del rap de Pimp Flaco i el indie de Solo Astra que es presenta amb 'No Sabes Mentir', una mostra de pop «assolellat»; i el trio Cariño, caracteritzat per la seua «frescor, desimboltura i diversió desenfrenada».