Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

L'Euromillones deixa 255.487 euros a Alaquàs

Leer en español

Imatge d'arxiu | Cedida
 

La combinació guanyadora del sorteig de Euromillones celebrat aquest divendres, 12 d'abril de 2019, ha estat formada pels números 1, 28, 35, 36 i 46. Les estreles han sigut el 6 i el 9. La recaptació va ascendir a 51.744.288,20 euros.

En el sorteig de Euromillones d'aquest divendres no s'ha registrat cap bitllet encertant de Primera Categoria (cinc números i dues estreles), per la qual cosa en el pròxim sorteig es posarà en joc un pot de 25 milions d'euros.

 

A Espanya s'han registrat dos bitllets encertants de Segona Categoria (cinc números i una estrela), que han sigut validats en l'Administració de Loteries número 3 de Segòvia i en el Despatx Receptor número 82.240 d'Alaquàs (València). Cadascun d'ells percebrà 255.487,42 euros.

 

El bitllet guanyador de 'El Milió', amb codi 'QNC26802', ha sigut validat en l'Administració de Loteries número 2 de Pasai Trintxerpe (Guipúscoa).

El segon premi de la Loteria Nacional de dijous cau a Oliva

La Loteria Nacional d'aquest dijous ha tornat a deixar un dels seus premis a la Comunitat Valenciana, en concret el segon premi a la localitat d'Oliva, a la comarca de la Safor.

 

Aquest segon premi del sorteig de dijous suposa un import de 6.000 euros per dècim (60.000 euros a la sèrie), i ha tocat amb el número 43.209. En el cas d'Oliva, el número premiat ha sigut venut al carrer Rinconada de la Ermita, número 2.

 

Aquest segon premi també ha sigut repartit a Petra (Illes Balears), el Puerto de Santa María (Cadis), Córdoba, Villanueva del Arzobispo (Jaén), El Doctoral (Las Palmas), Majadahona (Madrid), a la ciutat de Madrid, a Utrera (Sevilla), Santa Cruz de Tenerife, i Tábara (Zamora).

 

Pel que fa al primer premi del sorteig d'aquest dijous, que reparteix 30.000 euros per dècim (300.000 euros a la sèrie), ha tocat amb el número 35.832. Aquest premi ha tocat a Las Palmas de Gran Canaria, Madrid, Zamora, Aguadulce i Albox (Almeria), Turón (Astúries), Cabeza de Buey (Badajoz), Sa Vileta i S'Horta (Illes Balears), Valverde del Fresno (Caceres) i San Cristóbal de la Laguna (Santa Cruz de Tenerife).

 

Els reintegraments del sorteig de dijous han sigut els números 2, 6 i 9. La Loteria Nacional es torna a posar en joc aquest dissabte, amb un primer premi a la sèrie de 600.000 euros.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris