València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

María José Català serà la candidata dels populars a l'Ajuntament de València

El PP apunta que la decisió arriba després d'un "intens treball per part de la direcció nacional conjuntament amb la direcció regional".
María José Catalá serà la candidata dels populars a l'Ajuntament de València. | EFE

 

El Partit Popular de València ha confirmat a la seua candidata per a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. L'escollida és María José Catalá. L'anunci de la decisió ha sigut comunicat per Teodoro García, secretari general del PP, durant una entrevista en l'emissora esRadio, segons ha informat Europa Press. García ha anunciat que la decisió arriba després d'un "intens treball per part de la direcció nacional conjuntament amb la direcció regional".

Consellera i alcaldessa de Torrent

La candidata al consistori de València ja té experiència com a alcaldessa, ja que durant vora 5 anys va exercir el càrrec a l'Ajuntament de Torrent. També va ser consellera d'educació durant el govern d'Alberto Fabra, i diputada de les Corts generals durant l'any 2008. En l'actualitat és diputada autonòmica a les Corts Valencianes.

 

El secretari general dels populars també ha confirmat la candidatura d'Isabel Bonig a presidir la Generalitat per part del PP en les pròximes eleccions autonòmiques. García ha explicat que "aquells que funciones i treballen i ho estan fent bé durant aquest temps han de ser confirmats".

Aquest dissabte l'Oceanogràfic de València serà escenari d'un acte dels populars on seran confirmades les candidatures de la formació per a les pròximes eleccions. L'acte comptarà amb la presència del líder estatal del PP, Pablo Casado.