València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La Primitiva i la Bonoloto reparteixen els seus premis del dissabte a Riba-roja i València

L'encertant de La Primitiva ha obtingut un premi de 1a Categoria, d'un total de 774.249,45 euros.
Els sortejos de dissabte han repartit els seus premis a la Comunitat | València Diari

 

Novament, la sort somriu a la Comunitat Valenciana amb els sortejos de Loterias y Apuestas del Estado (LAE).

 

Aquest dissabte, 2 de febrer, se celebrava un nou sorteig de La Primitiva, que repartia un dels seus premis forts a la Comunitat. L'encertant, que va segellar el seu bitllet a l'Administració situada al carrer Major, 34, de Riba-roja del Túria (El Camp de Túria), ha obtingut un premi de 774.249,45 euros, en encertar els 6 números de la combinació. Es tracta, per tant, d'un premi de 1a categoria.

 

La combinació guanyadora estava formada pels números 8, 21, 25, 27, 43 i 47. El complementari va ser el 12 i reintegrament el 3. A més de l'afortunat o afortunada de Riba-roja del Túria, altre bitllet segellat a Villarrubia, a Còrdova, encertava les sis xifres, emportant-se també el premi de 1a categoria. En aquest sorteig no va haver cap encertant de Categoria Especial, motiu pel qual el pròxim sorteig d'aquest joc, que serà aquest dijous, comptarà amb un pot de més de 14 milions d'euros, en concret, 14.100.000 euros.

 

Un encertant de 2a Categoria a la Bonoloto

També aquest dissabte el sorteig de la Bonoloto repartia un dels seus premis al nostre territori. En aquest cas, l'agraciat havia segellat la seua participació en l'Administració situada al carrer José María Haro, 4,4 de la ciutat de València.

 

L'afortunat o afortunada ha obtingut un premi de 2a Categoria (5 encerts més el complementari), valorat aquest dissabte en 78.435,39 euros. Aquesta categoria tenia el dissabte un total de dos encertant, l'altre ubicat a la ciutat de Madrid.

 

La combinació guanyadora del dissabte a la Bonoloto estava formada pels números 10, 12, 18, 20, 24 i 45. El complementari era el 40 i el reintegrament l'1.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!