València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Retencions quilomètriques dificulten les primeres hores del dia en els accessos a València

Diferents embussos, retencions i accidents estan complicant el desplaçament de vehicles.
Imatge de la carretera V-30 | DGT

 

El matí ha començat complicat a les carreteres d'entrada i eixida de la ciutat de València. Diferents embussos i retencions estan complicant el desplaçament de vehicles. Aquests estan sent causats per diferents accidents i la gran densitat de vehicles que circulen per aquestes carreteres en les primeres hores del dia.

 

A hores d'ara els avisos de la Direcció General de Tràfic estableixen el nivell groc per retencions en diferents punts. Entre ells es troben la CV-30 a València, amb retencions des del punt quilomètric 4 al 2 creixent. A Silla també es registren diferents embussos. En l'autovia A-7, del quilòmetre 359 a 361 decreixent, i en la V-31, del punt quilomètric 5 a 3 creixent.

 

 

 

També hi ha una retenció, de quasi 5 quilòmetres, que afecta la CV-35 al seu pas per Burjassot, del punt quilomètric 4,5 al 9 decreixent.

 

 

Durant aquestes primeres hores s'han produït accidents en diferents zones, com el registrat a l'altura de Port Sa Playa en direcció entrada a València; en l'A-7, en direcció entrada a la capital; o en la CV-35, direcció València, a l'altura de Kinépolis. Altre accident s'ha produït al Bypass, a l'altura de Bétera, en direcció Alacant.

 

Així mateix, s'han registrat embussos i retencions en altres vies com la N-220, o la V-21 al seu pas per Alboraia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!