Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

S'activa una alerta sanitària a Espanya per falta d'etiquetatge i presència de cannabidiol en un xocolate

L'alerta ha arribat de les autoritats sanitàries de Canàries.
Leer en español
Imatge d'arxiu | Cedida

 

L'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN) ha activat una alerta sobre l'absència d'etiquetatge en castellà en un producte amb presència d'al·lèrgens, així com la presència d'ingredients no autoritzats en un xocolate venut a tota Espanya.

 

AECOSAN ha tingut coneixement de la situació a través de la Xarxa d'Alerta Alimentària Nacional (SCIRI), on figurava una alerta realitzada per les autoritats sanitàries de Canàries. En aquest avís s'assenyalava que un xocolate en pastilla no contenia l'etiquetatge en castellà sobre la presència d'al·lèrgens no traduïts (gluten, llet, ous i fruits secs), a més de contindre un ingredient no autoritzat, el cannabidiol.

 

Els productes afectat s'anomena Cannabis Chocolate, CBD rich, Dark chocolate 40g, With hemp sedes & hazelnut pieces, i és de la marca City Seed Banks.

 

Aquest xocolate en pastilla ha sigut distribuït des de Catalunya a tota Espanya.

 

L'alerta sanitària ha sigut transmesa a les autoritats autonòmiques competents en la matèria, a través de la Xarxa d'Alerta Alimentària Nacional (SCIRI).

 

Recomanació a les persones al·lèrgiques

Des de l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició s'ha recomanat a aquells consumidors que tinguen algun tipus d'al·lèrgia o intolerància a la llet i/o al gluten, i les persones que tinguen al·lèrgia a l'ou i els fruits secs, i compten amb aquest producte de City Seed Banks a sa casa, que s'abstinguen de consumir-lo.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris