Un veí de l'Eliana guanya 483.314 euros en el sorteig de la Primitiva

El bitllet guanyador de primera categoria ha estat validat en l'Administració de Loteries núm. 3 de l'Eliana

Un encertant del municipi valencià de l'Eliana s'ha emportat el primer premi de la Primitiva en el sorteig d'este dissabte. L'encertant de la primera categoria (6 encerts) ha guanyat un premi de 483.314 euros i ha estat validat en l'Administració de Loteries núm. 3 de l'Eliana, situada en el Centre Comercial de l'Osset.

La combinació guanyadora del sorteig de la Primitiva, ha estat formada pels números 1, 29, 5, 14, 26 i 27. El número complementari és el 43 i el reintegrament, el 1.

No existeixen bitllets encertants de Categoria Especial (6 encerts + Reintegrament), per la qual cosa amb el pot generat que es posarà en joc en el pròxim sorteig. L'encertant de Primera Categoria amb Categoria Especial podria guanyar 34.000.000 d'euros.

A més, existeixen altres dos bitllets encertants de la primera categoria (6 encerts) que han estat validats en l'Administració de Loteries núm. 9 de Ciudad Real i a través del canal oficial d'internet de Loteries i Apostes de l'Estat.

En el sorteig del JOKER, hi ha hagut un bitllet encertant de primera categoria amb un premi d'1.000.000,00 d'euros amb el número 7014302. Este ha estat validat en l'Administració de Loteries nº271 a Barcelona.

La recaptació del sorteig d'este dissabte de la Primitiva ascendeix a 12.313.837 d'euros.
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Miguel Ríos, Amaral, Lola Índigo i Coque Malla en la Fira dAgost de Xàtiva 2021" "La Diputació de València construirà un nou teatre com a seu definitiva de l'Escalante"