Un whisky marca blanca de Lidl entre els millors del món

El Queen Margot Blend Scotch ha sigut premiat com el millor whisky escocés de barreja al certamen ‘World Whisky Awards’
Leer en español
Imatge d'arxiu d'una ampolla de whisky | CEDIDA

 

Com cada any, els experts de cada àmbit del sector de l’alimentació es reuneixen per determinar el millor producte de l’any: el millor vi negre, la cervesa més espumosa o també la millor botella de licor del mercat. I dins d’aquests rànquings que s’elaboren, també destaca l'opció top 10 d’aquests productes que es poden trobar a les cadenes de supermercats.

 

En aquest sentit, fa pocs dies s’ha celebrat el World Whisky Awards, on s’ha seleccionat el millor whisky del món. Aquest certamen que compta amb un jurat format per tastadors professionals de 40 nacionalitats diferents ha escollit com un dels millors el Queen Margot Blend Scotch Whisky.

 

Un whisky exclusiu de Lidl

Segons informa ‘La Vanguardia’, aquest whisky es produeix segons el mètode tradicional de l’elaboració del whisky, amb el qual per aconseguir la dolçor i profunditat que el caracteritza, ho fa a través de notes d’albercocs secs i prunes. A més, se suavitza durant huit anys en botes de roure.

 

Queen Margot Blend Scotch, el whisky de Lidl, premiat com un dels millors del món | LIDL

 

Però el més sorprenent d’aquest whisky Queen Margot, guanyador en la categoria de whisky escocés de barreja, és que es comercialitza exclusivament als supermercats Lidl. El fabricant només el distribueix a Lidl, que el té com a marca blanca de la seua línia de whiskys, i amb un preu de només 15 euros.

 

Es pot aconseguir per només 8 euros

Es tracta d’una versió considerada com uns dels millors licors de supermercats millor valorats del món. I a més, Lidl ven a Espanya una versió d’una gamma un poc inferior, on el temps en la bota és de cinc anys i no huit com en la versió guanyadora, per només 8 euros.

 

Una vegada més, la cadena de supermercats Lidl aconsegueix un reconeixement amb un dels seus productes com ja va passar anteriorment amb el certamen de begudes espirituoses, on la seua Horyus Artisan Dry Gin va superar a d’altres molt més cares segons el veredicte d’un tast que es van fer a cegues.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!