València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Xàtiva comptarà amb un nou Leroy Merlín que generarà 22 llocs de treball

La marca té previst obrir les seues instal·lacions en el mes d'abril.
Leroy Merlin obrirà les seues portes a Xàtiva. | CyberloMultimedia

 

La ciutat de Xàtiva (La Costera) comptarà amb una nova seu de la botiga de bricolatge Leroy Merlín. La marca té previst obrir les seues instal·lacions en el mes d'abril, on es troba ubicada actualment l'empresa AKI, amb qui Leroy Merlín es va unir empresarialment el passat 2018.

Leroy Merlín preveu crear 22 nous llocs de treball en l'establiment de la capital de LA Costera, amb diverses funcions com les d'instal·lador, venedor, reformista o tasques de caixer. Les persones interessades poden fer la seua inscripció en la plana web de l'empresa.

Unió empresarial

Leroy Merlín i AKI van quedar fusionades en gener de l'any passat com a una única estructura empresarial. Tot i que eren gestionades pel mateix accionista, el grup Adeo, les dos marques operaven per separat. Aquesta unió permet combinar els dos models de botiga, de gran superfície i oferta en el cas de Leroy merlín, i d'establiment més reduït en el cas d'AKI, i donar cabuda a les necessitats de tota classe de client.

Xifres d'atur

Les últimes dades estadístiques d'atur de Xàtiva, a data del 31 de desembre de 2018, segons el portal Argos de la Generalitat Valenciana, xifraven la quantitat de persones sense treball en el municipi en 2.226, un 8,31% del qual eren joves menors de 25 anys i un 61,1% eren dones. Segons aquestes mateixes xifres, l'atur de la comarca de La Costera, a data del 31 de desembre, era de 5.172 persones.