Els bombers rescaten d'un incendi en un habitatge d'Alcoi a una dona que s'havia refugiat a la terrassa

Fins l'intervenció dels bombers, la dona es trobava "tombada, però conscient i espantada"
Incendi a Alcoi | Europa Press

 

 

Efectius del Consorci Provincial de Bombers han rescatat a una dona d'un incendi declarat aquest dissabte al voltant de les 7.15 hores en la tercera planta d'un edifici de quatre altures situat en el Carrer Sant Josep d'Alcoi. La dona s'havia refugiat a la terrassa i es trobava, a l'arribada dels bombers, "tombada, però conscient i espantada", segons han informat a Europa Press fonts del consorci.

 

  

Els bombers l'han treta amb llitera i també han detectat que en l'habitatge superior, de la quarta planta, començava a haver-hi problemes també, ja que en el seu interior hi havia un home i el fum estava entrant per la finestra.

 

 

  

Els efectius han procedit a extingir, ventilar i airejar l'habitatge de la tercera planta en la qual s'ha declarat l'incendi i a ventilar i airejar la de la quarta planta. També han revisat la resta dels habitatges de l'edifici, han detallat les mateixes fonts.

 

 

  

En concret, en aquestes labors han participat els vehicles de prefectura, primera eixida i autoescalera, amb el sergent, cap i sis efectius més, del parc de bombers a Cocentaina. Han finalitzat l'extinció de l'incendi al voltant de les 7.30 hores.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram