URGENT

⚫👩 MORAIRA: Troben 1 cadàver en 1 contenidor

La Bonoloto reparteix un dels seus premis del dijous a la ciutat d'Alacant

L'afortunat o afortunada obtindrà un premi de 118.533,86 euros.
Imatge d'arxiu | Cedida

 

El sorteig de la Bonoloto d'aquest dijous ha repartit un dels seus premis a la Comunitat Valenciana. La sort ha caigut concretament a la ciutat d'Alacant, capital de la província.

 

L'afortunat o afortunada ha aconseguit un premi de Segona categoria, és a dir, cinc encerts i el complementari, el que li permetrà obtindre un premi de 118.533,86 euros. El bitllet premiat ha sigut segellat al carrer Perú, número 13, de la ciutat d'Alacant.

 

Aquest sorteig ha tingut una altra persona encertant de Segona categoria a la localitat de Poris de Abona, a Santa Cruz de Tenerife. El sorteig no ha tingut cap encertant de Primera categoria, és a dir, sis encerts.

 

La combinació guanyadora de la Bonoloto d'aquest dijous estava formada pels números 16, 21, 27, 28, 29 i 47. El complementari va recaure en el 6 i el reintegrament en el 3.

 

Com que no hi ha hagut cap encertant de Primera categoria, el premi corresponent s'acumula en el pot, que hui divendres posarà en joc 5.600.000 euros, que podrien ser per a un únic encertant.

 

La Loteria Nacional de dissabte reparteix el primer premi a Elda

La província d'Alacant ja va ser afortunada fa uns dies, en tocar el primer premi de la Loteria Nacional del dissabte 9 de març a Elda, a la comarca del Vinalopó Mitjà.

 

Aquest primer premi de dissabte, de 60.000 euros per dècim (600.000 euros a la sèrie), va tocar amb el número 08.472. En el cas de la localitat d'Elda, el número afortunat va ser venut al carrer Petrel, número 36.

 

El primer premi també va quedar repartit a Girona, Guijuelo (Salamanca), Barcelona, Antequera (Màlaga), Múrcia i Valladolid.

 

El segon premi de dissabte va recaure sobre el número 86.472 i va ser repartit a El Ejido (Almeria).

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!