ÚLTIMA HORA:

10 casos confirmats de coronavirus en territori valencià

La Bonoloto reparteix el seu primer premi de dissabte a Alcoi

El bitllet premiat va ser segellat a l'administració situada al carrer Sant Nicolau, número 35.
Imatge d'arxiu | Cedida

 

Aquest dissabte la Bonoloto deixava el seu primer premi a la Comunitat valenciana, en concret a la localitat d'Alcoi, a la comarca de l'Alcoià.

 

L'afortunat o afortunada obtenia un premi de primera categoria, és a dir, 6 encerts, que en el sorteig d'aquest dissabte suposava un premi de 57.243,37 euros. El bitllet premiat va ser segellat a l'administració situada al carrer Sant Nicolau, número 35, d'Alcoi.

 

Aquest sorteig de dissabte deixava altres 10 encertants de primera categoria a tota Espanya, que obtenien 57.243,37 euros cadascun. Aquests bitllets premiats es van validar a Villafría (Burgos), a la mateixa ciutat de Burgos, a Aldeanueva de la Vera (Cáceres), Loja (Granada), a la ciutat de León, Cortes de la Frontera (Málaga), Pazos de Borbén (Pontevedra), Vigo, Sevilla i Valladolid.

 

La combinació guanyadora de la Bonoloto del dissabte 27 d'abril estava formada pels números 3, 12, 15, 32, 43 i 48. El complementari va ser el 37 i el reintegrament el 5.

 

El pròxim sorteig de la Bonoloto se celebra aquest dilluns, 29 d'abril.

 

La Bonoloto deixa un premi de més de 230.000 euros a la Pobla de Farnals

El passat dilluns la Bonoloto deixava el seu primer premi a la Comunitat Valenciana, en concret a la localitat de la Pobla de Farnals, a la comarca de l'Horta Nord.

 

L'afortunat o afortunada obtenia un premi de primera categoria, és a dir de 6 encerts, que en el sorteig del dilluns 22 d'abril suposava un premi de 238.435,19 euros. La persona encertant va ser l'única d'aquesta categoria a tota Espanya.

 

El bitllet amb la combinació guanyadora va ser segellat a l'avinguda Neptuno, número 18, de la Pobla de Farnals.

 

Aquest sorteig també va tindre un únic encertant de segona categoria (5 números i el complementari), a Gijón. Aquest segon premi tenia un import el passat dilluns de 127.165,43 euros.

 

La combinació guanyadora de la Bonoloto del dilluns 22 d'abril estava formada pels números 2, 5, 10, 13, 16 i 29. El complementari era el 30 i el reintegrament el 9.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!