Un ciclista resulta ferit en patir un accident amb un cotxe a la N-332 a Altea

El sinistre ha ocorregut al voltant de les 10.30 hores del matí, a la N-332 al seu pas pel terme municipal d'Altea.
Imatge d'arxiu d'una unitat SAMU | Cedida

 

Aquest matí s'ha produït un accident de trànsit entre un cotxe i una bicicleta a la carretera N-332 a Altea, a la comarca de la Marina Baixa, segons ha informat el centre d'Informació i Coordinació d'urgències, CICU.

 

El sinistre ha ocorregut al voltant de les 10.30 hores del matí, a la N-332 al seu pas pel terme municipal d'Altea, i en ell s'han vist implicats un turisme i una bicicleta.

 

Fins al lloc dels fets s'ha mobilitzat una unitat del Servei d'Atenció Mèdica urgent (SAMU), l'equip mèdic de la qual ha atés al ciclista, un home de 45 anys, per traumatisme cranioencefàlic i contusió en el tronc.

 

Una vegada els efectius sanitaris han estabilitzat al ferit, l'han traslladat a l'Hospital IMED Levante de la localitat de Benidorm.

 

Què fer en cas d'accident de trànsit

Si presencies o et veus involucrat en un accident de circulació, és fonamental que poses en pràctica uns importants consells, que et protegiran i ajudaran a altres persones a tindre una major seguretat. Aquests consells d'autoprotecció estan recollits dins la Conducta PAS.

 

Protegir: Senyalitza de forma clara i correcta l'accident, amb l'objectiu d'evitar que es produïsquen més col·lisions o accidents.

 

Avisar: Informa el telèfon 112 d'Emergències sobre l'accident, indicant el número de persones accidentades, així com el seu estat. En aquest sentit, com millor siga la informació que proporciones als serveis d'Emergències, millor atenció podran rebre les persones ferides.

 

Socórrer: Mai mogues del lloc on estan als accidentats, ni retires el casc als motoristes o ciclistes, ja que podries produir-los lesions de major gravetat. Elimina tota possible font d'ignició, que poguera originar un foc. Si no pots ajudar de cap manera a les persones ferides, acompanya-les fins que arriben els serveis d'Emergències.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!