Un cotxe cau per un barranc, es cala foc i crema 300 m2 de canyar a Relleu

Els tres ocupants del vehicle accidentat van poder eixir del turisme pels seus propis mitjans.
Imatge d'arxiu | Cedida

 

En la matinada d'ahir dimarts, tres persones es van precipitar amb el cotxe en el qual circulaven per un barranc i en la seua caiguda, el vehicle es va incendiar i va acabar per provocar un incendi, que va calcinar 300 m2 de canyar en el terme de Relleu, a la comarca de la Marina Baixa.

 

Segons va informar el Consorci provincial de Bombers, l'accident es va registrar a les 3.20 hores de la matinada del dimarts 19 de febrer, en la CV-775 al seu pas per Relleu. El sinistre es va produir per una eixida de la via del vehicle, que va caure a un barranc.

 

El vehicle va bolcar i es va quedar aturat sobre el seu sostre i els tres ocupants van poder eixir del turisme pels seus propis mitjans. En el cotxe, després de l'accident, es va iniciar un incendi que es va propagar a una zona de canyar. En total, van cremar 300 m2 de superfície.

 

Per a sufocar les flames, van intervindre sis efectius del parc de bombers de Benidorm amb vehicles de primera eixida, nodrissa i prefectura.

 

Incendis a Orxeta, Nàquera i Siete Aguas

També ahir al llarg del matí es produïen diferents incendis en punts de la Comunitat Valenciana.

 

A primera hora, entre les 9.00 i 9.30 hores, es registrava un foc a Orxeta, a la Marina Baixa. Les flames es trobaven en una zona de vegetació de ribera, en el fons d'un barranc. Tres dotacions de bombers i un agent mediambiental es van desplaçar a la zona i ràpidament van extingir l'incendi.

 

De migdia, al voltant de les 12.45 hores, es va declarar un incendi forestal al terme municipal de Nàquera, a la comarca del Camp de Túria. La ubicació de l'incendi era la carretera Fuente del Oro, prop de la urbanització San Miguel.

 

Per extingir les flames es van mobilitzar dos unitats de Bombers forestals de la Generalitat Valenciana, dos autobombes, un coordinador forestal i una agent mediambiental. Una estona després, al voltant de les 13.00 hores el coordinador forestal va confirmar que l'incendi estava controlat.

 

També de migdia, al voltant de les 13.15 hores, es va alertar d'altre foc actiu, en aquest cas a Siete Aguas, a la Foia de Bunyol. Es tractava d'un incendi de vegetació al qual es van desplaçar dos unitats de bombers forestals, dos autobombes i un agent mediambiental, per tal d'extingir les flames.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram