Detingut un jove a Alacant per identificar-se amb documentació falsa i tindre fins a tres reclamacions en vigor

El detingut serà posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant aquest dimecres
Agentes de la Policia Nacional durant una detenció | Policia Nacional

 

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant a un home que es va identificar amb documentació falsa en un control i al qual li consten en vigor fins a tres reclamacions, dos judicials i una policial. Els fets han tingut lloc durant la matinada d'aquest mateix dimarts, quan agents del Grup Motos de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana d'Alacant realitzaven un control en una via pública del districte nord d'Alacant. 

  

Els agents van parar a un vehicle que circulava a alta velocitat i que ha estat a punt d'atropellar a un policia que formava part del dispositiu. Quan l'home, de 28 anys, va ser requerit per a ser identificat, el conductor va facilitar als agents un suposat permís de conduir georgià, que va fer sospitar als agents de la seua legalitat.

  

Inspeccionant el document, els policies van observar que no presentava les mesures de seguretat que aquests documents han de portar, per la qual cosa no el van considerar com a vàlid. En adonar-se de la situació i en ser advertit que el document aportat no tenia validesa, aquesta persona va mostrar una actitud nerviosa i va lliurar als agents un permís de conduir internacional a fi de verificar la seua veritable identitat i la possibilitat de conduir vehicles. 

  

Aquest últim document estava mal retallat, no tenia mesures de seguretat, les pàgines centrals estaven fotocopiades i els segells estaven realitzats per làser, no impresos. Davant la seua actitud esquiva i el fet que s'identificara davant els agents amb documents presumptament falsificats de forma continuada, els policies van procedir a la seua detenció per cometre presumptament un delicte de falsedat documental. 

  

Posteriorment, els agents van descobrir entre les seues pertinences una carta d'identitat georgiana i un passaport d'aquest país. A través d'ells, els policies van saber que aquesta persona podria haver ocultat la seua veritable identitat en constar-li al nostre país tres reclamacions en vigor per les quals era buscat. Una vegada en dependències policials i practicades les gestions pertinents, els agents van comprovar que es tractava de dos reclamacions judicials per dos jutjats diferents de Madrid i una reclamació policial per un suposat delicte de robatori amb força. 

  

El detingut serà posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant aquest dimecres. La intervenció va ser duta a terme per agents del Grup Motos de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana d'Alacant.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!