Dos ferits en un accident entre un camió i una furgoneta a la CV-900 a Los Montesinos

A causa de l'accident han resultat ferits els conductors dels dos vehicles.
Imatge d'arxiu d'una unitat SAMU | Europa Press

 

Aquest matí s'ha produït un accident de trànsit a la carretera CV-900, a l'altura de Los Montesinos, a la comarca del Baix Segura, entre un camió i una furgoneta, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, CICU.

 

El sinistre ha ocorregut al voltant de les 8.35 hores del matí en la carretera CV-900, en el terme municipal de Los Montesinos. A causa de l'accident han resultat ferits els conductors tant del camió com de la furgoneta.

 

Fins al lloc del succés s'han mobilitzat una unitat del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), així com una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB).

 

Els serveis mèdics del SAMU han atés als dos ferits, un home de 46 anys, amb fractura de turmell, i un altre home, de 62 anys, per politraumatisme. Posteriorment, els dos ferits han sigut traslladats a l'Hospital de Torrevieja.

 

Què fer en cas d'accident de trànsit

Si presencies o et veus involucrat en un accident de circulació, és fonamental que poses en pràctica uns importants consells, que et protegiran i ajudaran a altres persones a tindre una major seguretat. Aquests consells d'autoprotecció estan recollits dins la Conducta PAS.

 

Protegir: Senyalitza de forma clara i correcta l'accident, amb l'objectiu d'evitar que es produïsquen més col·lisions o accidents.

 

Avisar: Informa el telèfon 112 d'Emergències sobre l'accident, indicant el número de persones accidentades, així com el seu estat. En aquest sentit, com millor siga la informació que proporciones als serveis d'Emergències, millor atenció podran rebre les persones ferides.

 

Socórrer: Mai mogues del lloc on estan als accidentats, ni retires el casc als motoristes o ciclistes, ja que podries produir-los lesions de major gravetat. Elimina tota possible font d'ignició, que poguera originar un foc. Si no pots ajudar de cap manera a les persones ferides, acompanya-les fins que arriben els serveis d'Emergències.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!