Una fuga de gas a Crevillent obliga als veïns a quedar-se en les cases i comerços

El tècnic de la companyia de gas ha detectat que la clau es trobava lluny d'on estava la fuga
Imatge d'arxiu d'obrers treballant amb una fuga | Cedida 

Unes obres al carrer Cor de Jesús de Crevillent ha provocat una fuga de gas aquest dimarts, obligant que veïns de la zona hagueren de quedar-se en els seus habitatges o en comerços mentre es treballava per a tallar la fuga. 

  

El succés s'ha registrat a les 10.47 hores, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers d'Alacant. La fuga ha sigut de "certa importància" pel que han intervingut dos dotacions del parc de bombers a Crevillent. 

  

La Policia Local ha procedit a perimetrar la zona en la qual s'ha produït la fuga perquè no passaren vianants. A més, s'ha instat als veïns a quedar-se en els seus habitatges i en els establiments comercials pròxims i s'ha instat que tancaren portes, finestres i persianes. 

  

El tècnic de la companyia de gas ha detectat que la clau es trobava lluny d'on estava la fuga, per la qual cosa abans han tallat el gas en el punt del trencament. La intervenció dels bombers ha acabat al voltant de les 13.15 hores, mentre que els tècnics s'han quedat treballant.

Rescaten en helicòpter a una escaladora després de patir una caiguda de 10 metres a Calp

Aquest dilluns es produïa el rescat d'una dona a Calp, a la comarca de la Marina Alta, després de patir una caiguda de diversos metres mentre escalava, segons informava el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, CICU.

Els fets van ocórrer al voltant de les 13 hores del migdia d'aquest dilluns, quan una dona, de 54 anys i nacionalitat britànica, patia una caiguda des d'uns 10 metres d'altura mentre escalava en la zona del Morro de Toix de Calp.

Per part del CICU va ser mobilitzada una unitat del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), que es va desplaçar fins al Parc de bombers de Benidorm, el punt on havia d'acudir l'helicòpter Alpha 1 del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant, que estava desplaçat a la zona del Morro de Toix realitzant les tasques de rescat.

En arribar l'helicòpter, l'equip mèdic del SAMU va atendre a la dona, que patia un traumatisme cranioencefàlic, així com un trencament de maluc, i colps i contusions. Una vegada va ser estabilitzada pels serveis mèdics, la ferida va ser traslladada en una unitat de Suport Vital Bàsic a l'Hospital marina Baixa de la Vila Joiosa.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Detingut per amenaçar a una família amb una destral i un pic a la Comunitat" "ATENCIÓ: Rescaten a una escaladora després de caure des de 10 metres a la Comunitat"