EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

Un incendi afecta set cotxes en el depòsit de vehicles de la Policia Local d'Alacant

El foc es va iniciar per causes que es desconeixen.
Imatge dels cotxes incendiats | SPEIS (Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament)

 

Els Bombers del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) extingien aquest dilluns un "aparatós" incendi que s'iniciava en un automòbil que es trobava en el depòsit de vehicles de la Policia Local, situat en Camino de los Frailes a Bacarot, i que afectava finalment a un total de set cotxes, segons informava la Regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant.

 

El SPEIS rebia l'avís aquest dilluns de vesprada, al voltant de les 17.06 hores, i fins a les instal·lacions es desplaçaven dos dotacions completes amb huit efectius, i diverses patrulles de Policia Local. El foc estava localitzat en un vehicle que havia accedit al depòsit de matí, segons detallaven.

 

Segons el SPEIS, el foc es va propagar ràpidament i a l'arribada dels efectius es va intervindre amb celeritat, amb dos línies d'aigua des de dos punts, per a aconseguir controlar-lo sense que resultara ferit ningú.

 

L'operatiu de bombers va intervindre durant més de dos hores en l'incendi, evitant que es propagara als altres vehicles estacionats en el depòsit. El foc es va iniciar per causes que es desconeixen.

 

Dos ferits i deu evacuats a causa d'un incendi en una vivenda d'Orihuela

Aquest diumenge s'originava un incendi en una vivenda d'Orihuela, a la comarca del Baix Segura, que obligava a evacuar de 10 persones.

 

El foc es va iniciar al voltant de les 8.00 hores del matí de diumenge, en un domicili d'un bloc de vivendes del carrer San Pascual de la localitat.

 

Els serveis sanitaris van haver d'atendre a les dos persones que vivien al domicili, un home i una dona, per inhalació de fum. Així mateix, els efectius de bombers van haver d'evacuar fins a deu persones de l'edifici, que van haver de ser rescatades utilitzant una autoescala, per accedir a les parts més altes del bloc de cases. Entre els rescatats hi havia quatre xiquets. A més, també es van evacuar dos gossos.

 

En els treballs d'extinció del foc van participar un total de 12 efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant. Les tasques d'extinció de les flames es van allargar unes dos hores.

 

També van participar en el dispositiu efectius de la Policia Local d'Orihuela.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!