Una jove de 21 anys resulta ferida en ser atropellada per un cotxe a Elda

Els fets han ocorregut al voltant de les 13.45 hores del migdia.
Imatge d'arxiu | Cedida

 

Aquest migdia s'ha produït un atropellament a una jove a la localitat d'Elda, a la comarca del Vinalopó Mitjà, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, CICU.

 

Els fets han ocorregut al voltant de les 13.45 hores del migdia, en el carrer Médico José Ferreira d'Elda, quan una jove de 21 anys ha sigut atropellada per un cotxe.

 

Fins al lloc del succés s'ha mobilitzat una unitat del Servei d'Atenció Mèdica urgent (SAMU), l'equip mèdic de la qual ha atés a la jove per un traumatisme cranioencefàlic. Posteriorment, la ferida ha sigut traslladada a l'Hospital d'Elda.

 

Atropellen a un home en la carretera N-340 a Vinaròs

Aquest dimarts es produïa un atropellament d'un home a la carretera N-340, a l'altura de Vinaròs, a la comarca del Baix Maestrat, segons informava el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències.

 

Els fets es van registrar al voltant de les 13.00 hores del migdia, en el quilòmetre 1049 de la N-340, al seu pas per Vinaròs, quan es produïa l'atropellament d'un home per part d'un cotxe.

 

Fins al lloc del succés es va mobilitzar una unitat SAMU. L'equip mèdic va atendre al vianant, un home de 69 anys, per politraumatisme.

 

Una vegada va ser estabilitzat pels efectius sanitaris, el ferit va ser traslladat a l'Hospital de Vinaròs en la unitat SAMU.

 

Què fer en cas d'accident de trànsit

Si presencies o et veus involucrat en un accident de circulació, és fonamental que poses en pràctica uns importants consells, que et protegiran i ajudaran a altres persones a tindre una major seguretat. Aquests consells d'autoprotecció estan recollits dins la Conducta PAS.

 

Protegir: Senyalitza de forma clara i correcta l'accident, amb l'objectiu d'evitar que es produïsquen més col·lisions o accidents.

 

Avisar: Informa el telèfon 112 d'Emergències sobre l'accident, indicant el número de persones accidentades, així com el seu estat. En aquest sentit, com millor siga la informació que proporciones als serveis d'Emergències, millor atenció podran rebre les persones ferides.

 

Socórrer: Mai mogues del lloc on estan als accidentats, ni retires el casc als motoristes o ciclistes, ja que podries produir-los lesions de major gravetat. Elimina tota possible font d'ignició, que poguera originar un foc. Si no pots ajudar de cap manera a les persones ferides, acompanya-les fins que arriben els serveis d'Emergències.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!