València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Una jove grava com un home es masturba darrere d'ella a Alacant

Els fets van ocórrer a les 15.00 hores, a l'eixida de les classes.
Imatge del vídeo en què la xica denuncia públicament els fets | Cedida

 

Una jove d'Alacant ha donat a conéixer la situació d'assetjament sexual que va viure recentment en eixir de l'institut. La xica, de 18 anys, va gravar amb el seu telèfon mòbil de forma dissimulada el que estava passant a la seua esquena, i posteriorment en veure el vídeo va comprovar que es tractava d'un home masturbant-se.

 

Els fets van ocórrer a les 15.00 hores, a l'eixida de les classes. La jove va notar que alguna cosa estranya estava passant darrere d'ella, i va decidir gravar-ho dissimuladament. Ja a sa casa va veure el vídeo, junt amb els seus pares, i va certificar que es tractava d'un home masturbant-se darrere d'ella. A més a més, l'home no es va detindre tot i la gravació.

 

 

La xica havia decidit gravar les imatges perquè va sentir por, i va pensar en poder tindre una prova si estava passant alguna cosa greu. La jove va acudir a la policia per a denunciar la situació, i l'assetjador està ara en procés de recerca.

 

Així mateix, la xica va compartir les imatges a les xarxes socials per a denunciar els fets públicament i demostrar les situacions d'assetjament i la por que pateixen moltes vegades les dones quan van pel carrer.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!