València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

L'autòpsia de la dona de Torrevieja confirma que la causa de la seua mort va ser accidental

Els investigadors han realitzat un exhaustiu visionat de les imatges de les càmeres de vigilància de l'edifici en què es va trobar el cos de la dona.
Imatge d'arxiu | Guàrdia Civil

 

L'autòpsia realitzada a la dona de 39 anys morta aquest diumenge a Torrevieja (El Baix Segura) conclou que la mort és "compatible" amb una caiguda per les escales, com van registrar les càmeres de videovigilància de l'edifici, i que "no s'aprecien signes de violència de terceres persones ni signes de defensa", segons han explicat fonts de la Guàrdia Civil.

 

Per això, els agents de l'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil a càrrec de la investigació han "descartat per complet" la implicació de terceres persones en la mort de la dona, que atribueixen a un "accident fortuït".

 

Els investigadors han realitzat un "exhaustiu" visionat de les imatges obtingudes de les càmeres de videovigilància de l'edifici en què es va trobar el cos sense vida de la dona. En les imatges, preses durant la matinada del 6 al 7 d'abril, s'observa com la dona deambula pel bloc de cases, "en un aparent estat d'embriaguesa", ha explicat la Benemèrita.

 

En la planta -1, on es troba el garatge, la morta es va llevar els pantalons que portava i la roba interior per a miccionar. En anar-se'n del lloc, es va oblidar de vestir-se. "Per això va ser trobada sense roba de tronc cap a baix", ha indicat la Guàrdia Civil.

 

A les 1.21 hores, s'observa en les imatges com la víctima es dirigeix a la primera planta de l'edifici, moment en el qual cau per les escales i es produeix la mort de la dona.

 

"Gràcies a les càmeres de l'edifici, es pot descartar per complet la participació de terceres persones en aquests fets que es deuen, per tant, a un accident fortuït", explica l'institut armat.

 

El cos va ser trobat en el replà de l'escala, a les 09.17 hores, per veïns de l'edifici, que van donar avís als serveis sanitaris d'emergències que, a les 09.35 hores, només van poder dictaminar la defunció de la dona.

 

Durant el matí d'aquest dilluns es coneixia el resultat de l'autòpsia practicada al cos de la morta. L'informe forense indicava la "presència de traumatismes cranioencefàlics interns incompatibles amb la vida i compatibles amb la referida caiguda". També estipulava que no s'aprecien altres signes de violència de terceres persones ni signes de defensa. Les diligències s'han entregat al Jutjat núm.3 de Torrevieja.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!