URGENT

⚫👩 MORAIRA: Troben 1 cadàver en 1 contenidor

L'home que va ejacular sobre una passatgera en un autobús d'Alacant, condemnat a 16 mesos de presó per dos abusos

El condemnat no podrà acostar-se a les víctimes ni usar cap autobús de línia urbà o interurbà durant huit mesos
Imagen d'arxiu d'un detingut per part de la Guàrdia Civil | Guàrdia Civil

 

L'home que va ejacular sobre una dona en un autobús públic a Sant Vicent del Raspeig, a Alacant, ha acceptat una pena de 16 mesos de presó per dos delictes d'abús sexual, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV). La condemna és ferma per la conformitat aconseguida per les parts després de la celebració d'un judici ràpid en els jutjats de la localitat.

  

La jutgessa també li ha imposat mesures de llibertat vigilada consistent en la prohibició que l'acusat s'aproxime a cadascuna de les víctimes, al seu domicili, els seus llocs de treball o qualsevol altre en el qual es troben a una distància inferior als 200 metres per temps de huit mesos, així com la impossibilitat de fer ús de cap autobús de línia urbà o interurbà per igual període de temps. 

  

Entre els fets provats, s'establix que l'acusat va actuar fins a dos ocasions contra dos dones en la línia 24 d'autobusos públics entre Sant Vicent del Raspeig i Alacant, una al setembre de l'any 2018 i una altra el mes de febrer passat. Durant aquestes, l'home s'aproximava a les víctimes amb l'ànim d'obtindre satisfacció sexual. La detenció d'aquesta persona, de 32 anys i nacionalitat brasilera, va tindre lloc a finals del mes passat després que el 25 de febrer, en un bus de la línia 24 amb parada en la Universitat d'Alacant (UA), en el qual habitualment viatgen estudiants, ejaculara sobre una jove que anava asseguda en el vehicle. 

  

Un possible testimoni va difondre el succeït per les xarxes socials, la qual cosa va portar als agents a visionar imatges, a prendre declaracions i a fer un rastreig per les xarxes socials, que va permetre la identificació del presumpte autor dels fets. 

  

Una de les usuàries del transport públic va denunciar la situació en xarxes socials: "Una xica està asseguda al meu costat, puja un xic jove i es comença a acostar molt. La xica no li dona importància perquè porta les mans tapades amb la jaqueta, però posteriorment es corre damunt d'ella, i ix de la parada corrent". Segons aquesta testimoni, la xica es va quedar en estat de xoc negant amb el cap i "no va ser capaç de dir res fins que va ser conscient del que havia passat". Viatgers del trajecte van donar l'avís a les forces de seguretat per a localitzar al sospitós", amb tota la seua descripció, tal com va difondre aquesta jove en el seu mur de Facebook. 

 

Finalment, la Guàrdia Civil va aconseguir detindre'l i ja s'ha celebrat el judici per dos abusos a dos dones, en el qual les parts han aconseguit l'acord de conformitat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!