Mor un jove de 22 anys en un accident de trànsit a la CV-80 a Castalla

Els fets han ocorregut al voltant de les 6.45 hores del matí, en el quilòmetre 8,700 de la carretera CV-80.
Imatge de la carretera CV-80 al seu pas per Castalla | Google Maps

 

 

Aquest matí s'ha produït un accident de trànsit a la carretera CV-80, al seu pas per la localitat de Castalla, a la comarca de l'Alcoià, en el qual ha mort un jove de 22 anys, segons informava la Guàrdia Civil de Tràfic, encarregada de les diligències.

 

Els fets han ocorregut al voltant de les 6.45 hores del matí, en el quilòmetre 8,700 de la carretera CV-80, a Castalla, quan, segons sembla, el jove se n'ha eixit de la via amb el seu vehicle i ha impactat contra un cartell publicitari.

 

El jove, que segons sembla era l'únic ocupant del vehicle, ha patit un fort impacte i no ha pogut ser reanimat, morint en l'acte. La víctima vivia a la localitat d'Elda, a la comarca del Vinalopó Mitjà.

 

Què fer en cas d'accident de trànsit

Si presencies o et veus involucrat en un accident de circulació, és fonamental que poses en pràctica uns importants consells, que et protegiran i ajudaran a altres persones a tindre una major seguretat. Aquests consells d'autoprotecció estan recollits dins la Conducta PAS.

 

Protegir: Senyalitza de forma clara i correcta l'accident, amb l'objectiu d'evitar que es produïsquen més col·lisions o accidents.

 

Avisar: Informa el telèfon 112 d'Emergències sobre l'accident, indicant el número de persones accidentades, així com el seu estat. En aquest sentit, com millor siga la informació que proporciones als serveis d'Emergències, millor atenció podran rebre les persones ferides.

 

Socórrer: Mai mogues del lloc on estan als accidentats, ni retires el casc als motoristes o ciclistes, ja que podries produir-los lesions de major gravetat. Elimina tota possible font d'ignició, que poguera originar un foc. Si no pots ajudar de cap manera a les persones ferides, acompanya-les fins que arriben els serveis d'Emergències.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram