València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Rescaten en helicòpter a una escaladora després de patir una caiguda de 10 metres a Calp

L'escaladora patia un traumatisme cranioencefàlic, així com un trencament de maluc, i colps i contusions.
Imatge d'arxiu d'un helicòpter de rescat | Cedida

 

Aquest dilluns es produïa el rescat d'una dona a Calp, a la comarca de la Marina Alta, després de patir una caiguda de diversos metres mentre escalava, segons informava el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, CICU.

 

Els fets van ocórrer al voltant de les 13 hores del migdia d'aquest dilluns, quan una dona, de 54 anys i nacionalitat britànica, patia una caiguda des d'uns 10 metres d'altura mentre escalava en la zona del Morro de Toix de Calp.

 

Per part del CICU va ser mobilitzada una unitat del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), que es va desplaçar fins al Parc de bombers de Benidorm, el punt on havia d'acudir l'helicòpter Alpha 1 del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant, que estava desplaçat a la zona del Morro de Toix realitzant les tasques de rescat.

 

En arribar l'helicòpter, l'equip mèdic del SAMU va atendre a la dona, que patia un traumatisme cranioencefàlic, així com un trencament de maluc, i colps i contusions.

 

Una vegada va ser estabilitzada pels serveis mèdics, la ferida va ser traslladada en una unitat de Suport Vital Bàsic a l'Hospital marina Baixa de la Vila Joiosa.

 

Un ciclista resulta ferit en patir un accident amb un cotxe a la N-332 a Altea

 

Aquest passat divendres es produïa un accident de trànsit entre un cotxe i una bicicleta a la carretera N-332 a Altea, a la comarca de la Marina Baixa, segons informava el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències.

 

El sinistre va ocórrer al voltant de les 10.30 hores del matí de divendres, a la N-332 al seu pas pel terme municipal d'Altea, i en ell es van veure implicats un turisme i una bicicleta.

 

Fins al lloc dels fets es va mobilitzar una unitat SAMU, l'equip mèdic de la qual va atendre al ciclista, un home de 45 anys, per traumatisme cranioencefàlic i contusió en el tronc.

 

Una vegada els efectius sanitaris van estabilitzar al ferit, va ser traslladat a l'Hospital IMED Levante de la localitat de Benidorm.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram