València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Troben un cadàver al maleter d'un cotxe a Alacant que podria tindre relació amb un tiroteig

Els agents van localitzar el cos al voltant de les 14.30 hores de la vesprada d'aquest dimecres.
Imatge d'arxiu | Policía Nacional

 

La Policia Nacional trobava aquest dimecres a Alacant el cos sense vida d'un home dins del maleter d'un cotxe. El cadàver podria estar relacionat amb un tiroteig que va tindre lloc en la localitat de Petrer (el Vinalopó Mitjà), el mes de desembre passat.

 

Segons fonts de la investigació, els agents van localitzar el cos al voltant de les 14.30 hores de la vesprada d'aquest dimecres en el barri de Sant Gabriel d'Alacant, després d'intervindre el vehicle i inspeccionar l'interior del maleter.

 

Sobre aquest cotxe existia una requisitòria perquè podria estar involucrat en l'episodi del tiroteig que es va produir el divendres 7 de desembre a Petrer, en un enfrontament entre suposats traficants de droga, segons les mateixes fonts.

 

En el cadàver no hi havia identificació personal del mort. Després de la troballa, el cos va ser traslladat a l'Institut Anatòmic Forense perquè se li practique l'autòpsia i determinar les causes de la mort.

 

Troben el cadàver d'un home amb signes de violència a Albal

Agents de la Guàrdia Civil investiguen des del divendres 1 de febrer l'assassinat d'un veí d'Albal, a l'Horta Sud. El cadàver va ser trobat el divendres dia 1 de febrer per la seua neboda, després que aquesta no tinguera notícies del seu familiar i no li responguera al telèfon. La mateixa neboda es va desplaçar fins al municipi de l'home i al veure que no responia al timbre va ser quan va cridar als equips d'emergències.

 

Fins al lloc del succés van acudir, en un primer moment, agents de la Policia Local d'Albal i la Guàrdia Civil d'Alfafar, que van ser qui van trobar a l'home en l'interior de l'habitació, estés en terra amb clars signes de violència. En veure l'escena del crim i en tractar-se d'una mort per colps també van acudir agents de la Policia Judicial d'Alfafar, segons informava Levante-EMV.

 

Segons els primers indicis de l'autòpsia, Manolo Tamarit, de 92 anys i veí d'Albal, va ser asfixiat després de rebre una brutal pallissa. El seu cadàver també estava cobert per complet d'oli de cuina, així com tota la casa. L'autor del crim també va esborrar totes les empremtes per a no ser identificat.

 

Els investigadors del Grup d'Homicidis de la Guàrdia civil de València obrien diverses línies d'investigació en referència a la seua mort. Per una banda, la possibilitat que fóra un robatori, ja que Manolo guardava diners a casa. Per altra banda, que es tractara d'un crim sentimental, com que Manolo rebia visites de joves als quals pagava a canvi de sexe.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!