València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Troben viu un home que s'havia perdut mentre practicava un esport nàutic a la costa de Moraira

L'home, de 62 anys i nacionalitat polonesa, estava practicant navegació amb un trimarà.
Imatge de la costa de Moraira | Google Maps

 

Un home era trobat viu aquest diumenge després de desaparéixer el mateix dia, unes hores abans, mentre practicava un esport nàutic en la zona de mar enfront de la costa de Moraira, a la Marina Alta.

 

L'home, de 62 anys i nacionalitat polonesa, estava practicant navegació amb un trimarà, és a dir, una embarcació de vela amb un casc central i altres dos cascs laterals més menuts, units per una estructura rígida. Un amic de l'home va observar que el trimarà d'aquest no podia entrar al port a causa vent i les ones, i va donar la veu d'alarma, telefonant al telèfon d'emergències, 112, al voltant de les 13.55 hores del migdia.

 

Efectius de la Guàrdia Civil, Salvament Marítim i Policia Local de Teulada van participar en el procés de recerca de l'home, amb un helicòpter i un vaixell. Finalment, l'home va ser trobat amb vida al voltant de les 19.20 hores de la vesprada.

 

L'home té experiència en el món de la navegació i posseeix el títol de capità. Segons sembla, el trimarà de l'home s'hauria dirigit mar endins per les condicions meteorològiques de la zona, en concret pel vent, que el va arrossegar cap a dins a gran velocitat, impedint-li tornar a terra ferma. L'embarcació amb l'home sa i estalvi va ser trobada a uns dotze quilòmetres de la costa.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!