Troben una pastera sense ocupants en una platja rocosa de Xàbia

L'avís de la presència d'esta embarcació ha arribat sobre les 10.20 hores del matí.
Imatge d'arxiu | Guàrdia Civil

 

Una embarcació pastera sense ocupants ha sigut trobada este dijous encallada en una platja de roques del terme municipal de Xàbia, a la comarca de la marina Alta, segons han informat a EFE fonts de la Creu Roja i la Guàrdia Civil.

L'avís de la presència d'esta embarcació a la platja Ambolo ha arribat sobre les 10.20 hores del matí per part d'un ciutadà, i no s'han trobat persones que hagueren arribat a bord, motiu pel qual es desconeix el número de possibles indocumentats.

La pastera és de classe semicabinada, d'uns 8 metres d'eslora, amb un motor fora borda i dos rems en l'interior, on també hi havia diversos bidons de combustible i inscripcions en àrab. En els voltants s'han trobat diverses peces de roba.

La Creu Roja ha prealertat els seus serveis d'emergència davant de la possible localització d'immigrants, i la Guàrdia Civil ha activat el protocol de cerca, sense resultats positius fins al moment.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALERTA: Dos ferits en un tiroteig entre dos bandes de traficants de droga a la Comunitat" "ALACANT: Detingut per danyar amb un martell la font de la plaça dels Estels"