Sanitat confirma 18 nous brots de coronavirus en el territori valencià

Deu dels díhuit brots s'han detectat en la ciutat de València
La Conselleria de Sanitat ha detectat 18 nous brots de coronavirus que afecten a un total de 67 persones | David Oliete

La Conselleria de Sanitat ha detectat 18 nous brots de coronavirus que afecten a un total de 67 persones. En la ciutat de València s'han confirmat un total de 10 brots, d'origen social, laboral, extracomunitari i de l'oci nocturn. Els nou brots tenen 4, 3, 3, 4, 3, 3, 3, 3, 3 i 3 contagis, respectivament.

Per altre costat, Sanitat ha informat de dos brots de 3 i 6 persones d'origen social en Burjassot, en la comarca de l'Horta Nord (València). Un altre brot s'ha detectat en Mislata, en la comarca de l'Horta (València), amb 3 casos d'origen laboral. A demés, s'ha confirmat un nou brot en Manises, en la mateixa comarca, amb 7 contagis d'origen social.

De la mateixa manera, Sanitat ha confirmat un altre brot en Castalla, en la comarca de l'Alcoià (Alacant), amb un total de 5 nous casos d'origen social. A demés, s'ha detectat en Castelló de la Plana, en la comarca de la Plana Alta (Castelló), amb 5 casos relacionats amb l'oci nocturn.

Per últim, s'ha confirmat un brot en Benidorm, en la comarca de la Marina Baixa (Alacant), i un altre en la Vila Joiosa, en la mateixa comarca, amb 3 casos respectivament, els dos relacionats amb l'oci.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els dos grafitis del rei emèrit en el centre de València" "La proposta d'un expert per a acabar amb el coronavirus en 3 setmanes"